Vďaka týždennému horoskopu sa dozviete, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Levom to bude škrípať vo vzťahu, Blíženci zatúžia po slobode: Prečítajte si horoskop na najbližšie dni

18.03.2024, 18:00
ASTRO

Astrológia si pre vás každý týždeň prichystá nové výzvy, zmeny či prekvapenia a inak tomu nie je ani tento týždeň. Ak túžite vedieť, na čo si dať pozor alebo na čo sa tešiť, prečítajte si týždenný horoskop.

Lev

Tento týždeň bude zameraný na vzťahy. S partnerom sa totiž posledné obdobie neustále hádate a problémy neriešite. Takýmto spôsobom sa však vzájomne odďaľujete a strácate iskru. Skúste sa preto najbližšie dni zamerať na riešenie konfliktov, viac spolu komunikujte a buďte úprimní. Verte, že sa časom všetko obráti na dobré,

Panna

Najbližšie dni budete obdarené kreativitou a sebavedomím, ktoré musíte využiť naplno. Okrem toho, že sa pokúsite zaujať svojimi myšlienkami v práci, pokúste sa vyriešiť aj nezhody s rodinnými príslušníkmi. Čo sa týka vzťahu s partnerom, nebojte sa mu otvoriť a úprimne sa porozprávajte o tom, čo vám prekáža a alebo čo vás trápi.

Váhy

Žijete v minulosti a preto sa nemôžete pohnúť ďalej. Skúste sa tento týždeň zamerať na sny, ktoré budete vedieť premeniť na skutočnosť. Začať môžete prijatím ponuky na prácu, ktorú vám ponúkol niekto z blízkych alebo naopak vyskúšajte nejaký nový šport a nebojte sa ani žiadnych výziev.

Škorpión

Zabudnite na nedorozumenia, konflikty či hádky a konečne si začnite naplno užívať čas s partnerom. Namiesto negatívnych emócii sa snažte nájsť v každej situácii najmä to dobré a nebojte sa väčšej náklonnosti. Váš partner si to zaslúži. Ak ste nezadané, musíte nájsť vnútorný pokoj a zamilovať sa samy do seba, aby ste vedeli pocítiť ozajstnú lásku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 07:41