Vďaka týždennému horoskopu sa dozviete, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Levom to bude škrípať vo vzťahu, Blíženci zatúžia po slobode: Prečítajte si horoskop na najbližšie dni

18.03.2024, 18:00
ASTRO

Astrológia si pre vás každý týždeň prichystá nové výzvy, zmeny či prekvapenia a inak tomu nie je ani tento týždeň. Ak túžite vedieť, na čo si dať pozor alebo na čo sa tešiť, prečítajte si týždenný horoskop.

Strelec

Všetko ide tak, ako má a to by ste si mali najbližšie dni uvedomiť. Aj keď sa vám možno občas zdá, že to nie je ideálne alebo podľa vašich predstáv, raz budete ďakovať za to, čo všetko ste prežili a nebudete nič z toho ľutovať. Čo sa týka vzťahov, musíte prestať zanedbávať potreby svojho partnera. Viac ho počúvajte a viac dávajte ako prijímajte.

Kozorožec

Dariť sa vám bude v práci aj v iných oblastiach. Pripraviť sa preto môžete na neuveriteľný týždeň. Nielenže sa vám podarí presvedčiť nadradeného zvýšiť plat, ale získate väčšiu pozornosť od partnera. Očakávať tak môžete romantický víkend v objatí milovaného. Ak ste nezadané, skúste zabudnúť na minulosť, inak sa nemôžete naplno venovať prítomnosti.

Vodnár

Tento týždeň budete sebavedomé, motivované, kreatívne a cieľavedomé viac než kedykoľvek predtým. Vďačiť za to môžete samým sebe a snahe či odhodlaniu, ktoré máte posledné mesiace. Vo vzťahoch sa vám bude takisto dariť, no budete musieť trochu zabrať. Partner totiž očakáva väčšiu iniciatívu a tak sa nebojte prichystať nejaké prekvapenie.

Ryby

Aj keď sa možno posledné týždne cítite psychicky zle, najbližšie dni tomu bude inak. No to iba v prípade, ak sa pokúsite posunúť ďalej a zabudnite na minulosť. Ste silné, sebavedomé a inteligentné ženy, ktoré si zaslúžia vnútorný pokoj. Nebojte sa preto dopriať pár dní len samy pre seba.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 08:43