Vďaka týždennému horoskopu sa dozviete, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Levom to bude škrípať vo vzťahu, Blíženci zatúžia po slobode: Prečítajte si horoskop na najbližšie dni

18.03.2024, 18:00
ASTRO

Astrológia si pre vás každý týždeň prichystá nové výzvy, zmeny či prekvapenia a inak tomu nie je ani tento týždeň. Ak túžite vedieť, na čo si dať pozor alebo na čo sa tešiť, prečítajte si týždenný horoskop.

Baran

Očakávať môžete príjemný a šťastný týždeň. Snažte sa preto využiť túto pozitívnu energiu naplno, a to najmä v profesijnej oblasti. Začať môžete malými zmenami, zvýšením sebavedomia a nebojácnosti. Čo sa týka vzťahov, dajte si pozor na svoje činy, ktoré môžu veľmi zabolieť partnera. Ak ste nezadané, nehľadajte lásku, pretože ona si vás raz nájde aj sama.

Býk

Najbližšie dni sa budete cítiť unavene a zničene. Nielenže nebudete schopné udržať pozornosť v práci, ale problém vám budú robiť aj bežné činnosti. Nebojte sa preto vziať pár dní voľna a vypnúť. Dôležité je, aby ste si opäť dodali stratenú energiu a chuť. Vo vzťahoch si musíte uvedomiť, že nie je všetko dokonalé, a preto je normálne, ak sa občas s partnerom pohádate alebo zlyháte.

Blíženci

Je úplne v poriadku, ak túžite po chvíľke času pre seba, a preto by ste sa nemali báť ísť do toho. Poproste partnera, aby postrážil deti a vybehnite niekam na nákupy či na prechádzku do prírody. Verte, že si vyčistíte myseľ a prídete na to, že sa trápite pre zbytočnosti. Čo sa týka vzťahov, cez víkend sa venujte viac partnerovi, ktorý vás po celý čas podporu a podáva pomocnú ruku.

Rak

Ste až príliš dobré, každému sa snažíte pomôcť a vyhovieť. Mali by ste si uvedomiť, že nie všetci si vašu dobrotu zaslúžia. Skúste sa preto lepšie poobzerať okolo seba a prídete na to, kto je naozaj vaším priateľom a kto naopak nie. Vo vzťahoch sa pokúste zabudnúť na minulosť a partnerove prešľapy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:05