V Európe plytváme jedlom vo veľkom štýle. Ročne skončia v odpadkových košoch tony zdravotne nezávadných potravín. Mnoho z nich sa tam pritom ocitne úplne zbytočne, píše independent.co.uk.
Pokrmy často končia v kontajneroch preto, že sme na ne zabudli a následne sme zistili, že už prekročili dobu minimálnej trvanlivosti, výrobcom odporúčaný dátum predaja alebo oficiálny dátum spotreby. Nie všetky potraviny však preto skutočne patria do odpadu. Zoznámte sa s niekoľkými výnimkami.
01 - Modified: 2024-05-11 08:29:39 - Feat.: - Title: Trpíte závratmi? Prezradíme vám, ako sa môžete zbaviť točenia hlavy
02 - Modified: 2024-05-11 07:15:49 - Feat.: - Title: V Británii objavili bunky, ktoré pomáhajú obnoviť poškodenú pečeň
03 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov
04 - Modified: 2024-05-10 11:07:44 - Feat.: - Title: Tieto známe osobnosti bojovali s onkologickými ochoreniami. Kto boj prehral?
05 - Modified: 2024-05-11 12:30:00 - Feat.: - Title: Čoraz viac ľuďom sa v dospelosti objavuje alergia na potraviny. Čo sa to s nami deje a prečo je za tým aj prílišná hygiena?