Pixabay (Ilustračná snímka)
StoryEditorBiela múka, cukor a soľ ako nepriatelia nášho zdravia: Ako sa s nimi vyporiadať v náš prospech?
Patria takmer do každej kuchyne, majú však pár "ale".
Cukor, soľ a biela múka do našej kuchyne patria. Pri troške šikovnosti však môžeme ich spotrebu výrazne obmedziť. Ich konzumácia totiž nášmu telu práve neprospieva. Pokiaľ chcete niektorý z týchto "bielych jedov" zo svojho jedálnička odstrániť, začnite múkou, uvádza portál iDnes.cz.
Všetky dochucovadlá, ktorými si dennodenne škodíme si pozrite v galérii:
01 - Modified: 2024-05-03 13:10:14 - Feat.: - Title: Potraviny sú drahšie na celom svete, najviac bolo zasiahnuté mäso
02 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
03 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
04 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte
05 - Modified: 2024-04-29 14:44:22 - Feat.: - Title: Vybudovanie móla pre pomoc pri Gaze bude stáť 320 miliónov dolárov, zapojí sa tisíc ľudí