StoryEditor

Ako na Vianoce zabaviť a potešiť celú rodinu a ešte k tomu aj ušetriť?

12.12.2023, 00:00

Máte už vybraté Vianočné darčeky? Ak si ich výber nechávate na poslednú chvíľu, možno vám príde vhod pár tipov. Niektorými dokonca potešíte celú rodinu naraz!

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou SWAN.

Darujte si nový televízor a 4KA TV s HBO na celé sviatky zadarmo, hernú konzolu alebo notebook pre študenta a ešte aj ušetrite. Čo darovať najbližším pod stromček od 4ky?

Pre dieťa mobil a výhodný študentský paušál

Pravdepodobne najväčšiu radosť urobí deťom nový mobil. Na e-shope 4ka.sk/telefony teraz môžete mať ktorýkoľvek mobil s bonusom až 210 eur, ak sa ho rozhodnete vziať si ho spolu s paušálom SLOBODA plným dát a platbu si môžete rozložiť na 12, 18, 24 alebo až 30 mesačných platieb.

Nový iPhone 15 napríklad môžete mať aj so SLOBODOU 300+ (až 17 GB dát v SR a 300 min/SMS v SR a EÚ) len za 51,25 eur mesačne. Šikovný androidový smartfón Motorola Edge 30 5G s rovnakou nádielkou dát a voľných minút môže byť váš len za 25 eur mesačne aj s paušálom. V ponuke nájdete aj bestsellery Xiaomi, ktoré môžete mať už za pár eur mesačne a hravo sa vyrovnajú aj drahším modelom iných značiek.

Ak chcete kvalitný značkový iPhone za zlomok ceny nového, skúste obľúbený Apple iPhone 12  z kategórie „Ako nové“, ide o obnovený kus s plnou zárukou 24 mesiacov, ktorý ale kúpite len za zlomok ceny nového iPhony, napríklad k nekonečnému paušálu SLOBODA NEKONEČNO už za necelých 15 EUR mesačne na dva roky. Ide o skvelú voľbu pre študentov, ktorý tak dostanú štýlový iPhone, ktorý ale nezruinuje vašu peňaženku.  

4ka má pre každého študenta od 6 do 26 rokov nový paušál SLOBODA pre MLADÝCH + DÁTA NAVYŠE, s až 20 GB dát v SR (z toho až 9,56 GB pre dátovanie v EÚ) len za 10 eur na 30 dní a k tomu ešte 50 minút na volania alebo SMS-iek v celej EÚ. Lacnejšia verzia SLOBODY pre MLADÝCH stojí len 4 eurá na 30 dní a obsahuje 4 GB dát a 50 min/SMS v EÚ. Aktivovať sa dá priamo v appke Moja 4ka.

image
SWAN

Čo tak nový televízor s digitálnou 4KA TV?

Cez Vianoce si na ňom užijete tradičné filmy a rozprávky so 4KA TV, po sviatkoch poslúži pre HBO MAX alebo pripojenú hernú konzolu Xbox S. V ponuke slovenského operátora 4ka nájdete všetko a to ešte aj so zľavami, na ktorých môžete ušetriť až stovky eur.

Pokiaľ chcete obdarovať radšej celú rodinu naraz, prejdite na vymakanú digitálnu 4KA TV a kúpte si k nej aj smart televízor Samsung v ponuke e-shopu 4ka. Štandardom je dnes 4K rozlíšenie a dostatočne veľká uhlopriečka. Vďaka televízoru Samsung s uhlopriečkou 55 palcov a Ultra HD rozlíšeniu si užijete filmy či športové prenosy, ako by ste boli priamo v deji. Aj na televízor môžete získať zľavu až do 210 EUR, ak si ho kúpite spolu s paušálom SLOBODA.

Digitálna televízia 4KA TV prinesie na váš nový smart televízor, ale aj tablet, mobil či počítač viac ako 120 slovenských, českých a zahraničných TV staníc aj s praktickým 7-dňovým archívom. Vianočné filmy a rozprávky tak budete môcť sledovať vtedy, kedy chcete vy. Navyše teraz všetko dostanete so zľavou až 60 EUR a s prémiovým balíkom so stanicami HBO, HBO 2 a HBO 3 na mesiac zadarmo. Akcia platí do konca januára 2024.

image
SWAN

Herná konzola alebo počítač?

Do e-shopu 4ky k mobilom pribudli aj iné zaujímavé zariadenia. Pod stromček si tak s až 210-eurovým bonusom budete môcť nadeliť spomínaný televízor Samsung, hernú konzolu Xbox alebo aj výkonný notebook na doma aj do školy.

Pre dokonalú zábavu do obývačky ponúka 4ka hneď dve koncepčne odlišné herné konzoly. Microsoft Xbox Series S a 512 Gb sa pripája k televízoru a ponúka stovky najnovších herných titulov. Výhodou ďalšej prenosnej hernej konzoly do ruky Nintendo Switch je, že si ju môžete vziať kamkoľvek. Obe konzoly sú dostupné s neobmedzeným paušálom SLOBODA NEKONEČNO+ na e-shope 4ky už od 5,75 EUR mesačne na 24 mesiacov.

Ak chcete niečo nielen na zábavu, ale aj na štúdium či na prácu, tak má 4ka v ponuke výkonné notebookov Lenovo. Zaujímavým kúskom je notebook Lenovo IdeaPad Flex 5, vhodný na kreatívnu prácu, ktorý je možné preklopiť do režimu tabletu a vyžiť napríklad na kreslenie v grafických programoch. Do školy sa môže hodiť aj tablet, na výber je vo 4ke viacero modelov vrátane Apple iPad 2022 či cenovo dostupnej novinky Honor Pad X8, ktorý si k paušálu Sloboda Nekonečno môžete zobrať už za 50 centov mesačne pri platbe na 24 mesiacov. V ponuke 4ky nájdete darček pre každého člena rodiny, stačí si len vybrať.  

menuLevel = 1, menuRoute = hn-special, menuAlias = hn-special, menuRouteLevel0 = hn-special, homepage = false
03. máj 2024 07:38