StoryEditor

Prvý odhad: skoro polovica gastra musí byť zatvorená

27.04.2021, 00:00
Prvý deň otvorených terás bol rozpačitý. Straty prevádzok sú veľké a od prvého kroku uvoľňovania opatrení nečakajú zázraky.

Po vyše 200 dňoch veľký návrat. Reštauratéri dostali zelenú a aspoň na terasách mohli usadiť prvých hostí. Aj v centre Bratislavy bolo oproti predchádzajúcim týždňom o čosi živšie. Ľudia dopoludia zapĺňali kaviarne, niektorí pomaly prichádzali na obed. No ni...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-06-20 05:30:00 - Feat.: - Title: Ako sa vyznať v našich chutiach: Čo nám telo signalizuje prostredníctvom jedla? 02 - Modified: 2024-06-19 12:00:00 - Feat.: - Title: Pomáha pri zápche, vysokom krvnom tlaku, je považovaný za afrodiziakum a skvelú voľbu športovcov 03 - Modified: 2024-06-17 07:19:59 - Feat.: - Title: Majiteľka Kounu: Zdravá konkurencia je nutná, zmrzlinární v Bratislave však už máme dosť 04 - Modified: 2024-06-16 22:00:00 - Feat.: - Title: V Bratislave postavili unikátnu kancelársku budovu. Nájomcov má, no teraz hľadá náhradu za obľúbené gastro 05 - Modified: 2024-06-16 12:00:00 - Feat.: - Title: Ľudia si práve uvedomili, že červená tekutina v steaku nie je krv. Čo to je a prečo je dôležitá?
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
25. jún 2024 21:42