StoryEditor

Kličko chce napraviť omyl, Fury sa mu vysmieva: „Porazilo ťa tlsté prasa“

28.04.2016, 17:20
Prvé stretnutie tvárou v tvár pred odvetou, ktorá je naplánovaná na 9. júla v Manchestri, majú za sebou elitné ťažké váhy Tyson Fury a Vladimir Kličko. A obaja obri sa rozhodne nešetrili. Aj keď tradične výrečnejší bol ostrovný zápasník a súčasná svetová jednotka.

Prišiel po schodoch, v sprievode krásnych dievčat, ktoré mali na sukniach písmená jeho mena - Tyson. Potom zatancoval vedľa svojho ukrajinského rivala, aby mohol spustiť svoj tradičný vodopád slov: „Je to fyzická a psychická troska. Už pred prvým zápasom pustil do nohavíc.“

Kličko, zosadený kráľ ťažkej váhy, kontroval s pokojnou tvárou. Ale na svoje pomery netradične ostro. „Nepáči sa mi, čo vychádza z jeho úst. Ten, kto posiela ženy do kuchyne a homosexuálov porovnáva s pedofilmi, a všetkým tým, čo s ním sympatizujú, môžem povedať len jedno:, Fuck off!',“ povedal Ukrajinec, ktorý vo Furym našel premožiteľa po viac ako jedenástich rokoch.

„Pozor ľudia, pozor, Vladimir Kličko našiel guráž a zahrešil. Takto sa správa budúci člen siene slávy? Skôr vodca psieho útulku,“ nemal problém s vojnou slov dvadsaťsedemročný šampión WBA (Super), WBO, IBO a Ring Magazine.

Všetky tieto pásy dá na začiatku júla napospas pred svojimi domácimi fanúšikmi. „Pozíciu vyzývateľa si užívam, je to niečo, čo som dlho nezažil. V prvom dueli som robil chyby. Veľa chýb, všetko som si ale vyhodnotil. Mal som v sebe od toho zápasu veľa rôznych pocitov, teraz som plne koncentrovaný na odvetu,“ teší sa na odvetu dnes už štyridsaťročný Ukrajinec.

"Má veľmi nepríjemný štýl, ale ja som v prvom zápase nebol duševne v ringu, vyhral so šťastím a omylom. V odvete ho knockoutujem. A to pred jeho domácimi fanúšikmi. Som rád, že ho budem môcť potupiť tu, nie na Ukrajine, v Amerike, alebo opäť v Nemecku. Je to pre mňa motivácia naviac,“ dodal.

Potom už nechal hovoriť o trinásť rokov mladšieho protivníka. A ten sa ujal mikrofónu ochotne. Tak ako vždy.

„Som tučný ako prasa a nemám chuť boxovať, nebaví ma to. Ale napriek tomu to bude stačiť na to, aby som ťa zase porazil. Tie drieš v posilňovni, snažíš sa v štyridsiatich rokoch vyzerať ako kulturista a porazil ťa taký tučko,“ spustil vodopád slov a na dôkaz svojich slov si vyzliekol čierne tričko.

„Pred deviatimi dňami som vážil 137 kilogramov. Od začiatku tréningového kempu som zhodil už šesť kilogramov, do zápasu dám dole ďalších 19 kilogramov. Mám na to jedenásť týždňov. Už teraz som ale tak dobrý, že som zvládol dvanásť kôl na vreci a som v pohode,“ pokračoval.

„Radšej by som sa doma pchal čokoládou a hral sa so svojimi deťmi. Na druhej strane, som príliš dobrý na to, aby som prestal. Som hrajúca opica, vďaka ktorej tu majú všetci svoje peniaze. Nepoznám ľahší spôsob, ako zarobiť peniaze,“ dodal so širokým úsmevom.

Bude sa smiať tiež 9. júla okolo polnoci? Alebo sa vráti na trón ukrajinský kulturista? Na tieto otázky dostanú fanúšikovia odpoveď až v samotnom zápase. Už teraz je ale isté, že nasledujúce dni a týždne budú veľmi zaujímavé. Už len preto, že obaja sa zídu do úvodného gongu za pultom s mikrofónmi ešte dvakrát.

01 - Modified: 2024-04-17 17:20:18 - Feat.: - Title: Pri útoku Hizballáhu na Izrael zranili 18 ľudí, vrátane 14 vojakov. Išlo o odvetu za zabitie bojovníkov 02 - Modified: 2024-04-10 13:17:17 - Feat.: - Title: Naď vysvetľoval kontroverznú kampaň Demokratov: Pôjdeme na hranu, výroky na našich bilbordoch sú nechutné 03 - Modified: 2024-04-09 08:10:36 - Feat.: - Title: Fico a Takáč hovoria o odpočte plnenia programového vyhlásenia vlády v oblasti pôdohospodárstva 04 - Modified: 2024-04-05 07:37:02 - Feat.: - Title: Izrael varoval Irán pred následkami, ak podnikne odvetu za útok na konzulát, pri ktorom zomrelo 13 ľudí 05 - Modified: 2024-03-03 09:26:46 - Feat.: - Title: Kozmov návrat, turnaj pod holým nebom v Bratislave či milión pre fanúšikov. Tlačovka Oktagon Time odhalila obrovské novinky
menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
27. apríl 2024 20:34