StoryEditor

UPC ponúka internet za korunu mesačne

06.07.2007, 13:50
Internet za korunu na 24 mesiacov. To je nová ponuka spoločnosti UPC, ktorou chce k internetu prilákať i tých, ktorí nemajú niekoľko sto korún nazvyš na zriadenie pripojenia a nepožadujú vysokú rýchlosť.

Nová služba chello free ponúkne rýchlosti 128/64 kbps, čiže rýchlosť vhodnú pre prezeranie emailov a nenáročných internetových stránok. Rovnako ako pri všetkých programoch chello, aj v tomto prípade je služba dátovo nelimitovaná. Chello free si však bude možné zriadiť len ako súčasť double a triple-play balíčkov. Triple-play v lokalitách, kde je dostupná popri káblovej televízií aj telefónna služba, double-play službu bude možné získať v lokalitách, kde je popri káblovej televízií dostupný len internet chello bez telefónnej služby. Záujemca o chello free si tak budeme musieť zaplatiť len Rozšírený súbor káblovej televízie za 479 korún s DPH.

V prípade triple-play balíčka tak zákazník mesačne zaplatí 479 Sk za televíziu, 142 korún za telefón Flex a jednu korunu za internet chello free. Celovo 662 korún s DPH.

Cena za inštaláciu chcelo free pri 24-mesačnej viazanosti je 99 korún, v prípade využitia samo-inštalačného balíčka jedna koruna, depozit za modem sa neplatí.

Viac informácií nájdete na www.upc.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
30. jún 2024 10:08