StoryEditor

Ohlasy po zápase

12.10.2006, 00:00

Martin Petráš
Takto sme si to vôbec nepredstavovali, mrzí nás hlavne ten prvý gól. V prvom polčase sme z troch šancí dostali tri góly. Nemci boli šikovný, našli naše medzery. Nikto nechcel nič podceniť, ale po polčase sme už veľmi ťažko mohli niečo meniť.

Ivan Hodúr
Dostali sme hlúpe góly, Nemci nás prekvapili svojou hrou. Hrali útočný futbal, škoda, že po góle Vargu sme už nemali dostatok síl na zvrat. Už to teraz nezmeníme, my sme hrali opäť tak zle, ako proti Čechom. Takto už nemôžeme hrať.

Dušan Radolský:
Mali sme príliš veľký rešpekt zo súpera, čo sa prejavilo po prvom góle. Potom sme sa už úplne rozsypali a nezmohli sme sa na žiaden odpor. Naši obrancovia sa nedokázali vymaniť z nemeckého tlaku a Vittek, Mintál tým prakticky trpeli. Pri všetkých troch inkasovaných góloch sa nezmohli naše zadné rady na žiaden odpor.

Dušan Galis:
Celkovo sme hrali veľmi pasívne, chýbal nám väčší pohyb a dôraz. Treba však priznať, že sme hrali proti tretiemu mužstvu sveta. Boli od začiatku aktívnejší a rýchlejší.Tá kombinácia nám vôbec nevychádzala, mrzí ma hlavne výsledok a obrana, ktorá nás vôbec nepodržala.

Sebastian Schweinsteiger:
Po polčase sme vyhrávali 3:0, Slováci po góle Vargu trocha ožili, ale gól Podolskeho ich definitívne zmrazil. Som rád, že som dal gól, ale super góly dal aj Podolski.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
19. máj 2024 18:35