Vedúci poradcov premiéra a poslanec parlamentu Erik Kaliňák. FOTO: TASR/Jaroslav Novák
StoryEditor

Erik Kaliňák zverejnil video, kde mu neznámy muž nadával. Konanie občana odsúdilo aj KDH

10.04.2024, 11:19
Autor:
lmlm

Poslanec Smeru bol podľa vlastných slov venčiť psa spoločne s manželkou, ktorej neznámy muž takisto vulgárne nadával. Vulgarizmy v reakcii použil aj samotný Kaliňák.

Poradca premiéra Roberta Fica a poslanec za Smer Erik Kaliňák zverejnil v utorok večer video, v ktorom mu neznámy muž vulgárne nadáva a posiela ho do Ruska. Kaliňák tiež v zverejnenom videu použil vulgarizmy.

Poslanec bol podľa vlastných slov venčiť psa spoločne s manželkou, ktorej neznámy muž takisto vulgárne nadával.

"Na tohto chlapca sa ani nehnevám, pretože je nešťastnou obeťou nenávisti liberálnych novinárov, ktorí nedokážu zniesť a rešpektovať výsledky demokratických parlamentných aj prezidentských volieb. Žiadne argumenty, či rozumná diskusia, len číra nenávisť, ktorá sa neštíti použiť násilie. To je ich slušná, prozápadná, no skrátka tá "lepšia" časť Slovenska," reagoval v statuse Erik Kaliňák.

Toto konanie neznámeho muža dnes odsúdili aj predstavitelia opozície.

KDH v reakcii uviedlo, že vulgárne útoky nesmú mať v slušnej spoločnosti miesto. "Ani na tých, s ktorými nesúhlasíme. A už vôbec sa nesmú dotýkať blízkych osôb, ako sa to stalo napríklad manželke Erika Kaliňáka. Odmietam akceptovať, že toto bude novou normou v našej spoločnosti."

KDH v stanovisku hovorí, že často práve politici svojimi vyjadreniami podporujú nenávisť v spoločnosti.

"Chcela by som Erikovi Kaliňákovi povedať, že to, “čo zaseješ, to zožneš”. Pripomínam, že to boli predstavitelia vládnej koalície, ktorí v poslednej dobe viacnásobne útočili a urážali ženy a chcem veriť, že s takou vervou ako sa Erik Kaliňák zastal svojej manželky, sa zastane aj všetkých ostatných žien, na ktoré sa nevyberaným spôsobom bude útočiť," odkazuje predsedníčka poslaneckého klubu KDH Martin Holečková.

01 - Modified: 2024-04-05 12:24:58 - Feat.: - Title: Keď Slovensko je pre teba nekonečné pieskovisko 02 - Modified: 2024-04-05 17:04:36 - Feat.: - Title: Pragmatický Smer? Do ktorej zo štyroch kategórií patrí Ficova strana 03 - Modified: 2024-04-04 09:25:05 - Feat.: - Title: Erik Kaliňák reaguje na vystúpenie v proruskom portáli. Na slovenské médiá chce poslať SIS 04 - Modified: 2024-02-15 11:01:41 - Feat.: - Title: Smer podal trestné oznámenie na novinára Šimečku. Líder PS sa pýta, či je to komédia alebo úplná hanba 05 - Modified: 2023-12-05 16:18:56 - Feat.: - Title: Expo Dubaj: Poslanci vyzvali Sulíka, aby zaplatil štátu státisíce eur
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
11. apríl 2024 21:58