Majitelia reštaurácií sú zvyčajne v práci niekoľko hodín už pred otvorením a niekoľko hodín po zatvorení. Inými slovami pracujú viac ako 40 hodín týždenne. "Chceme a želáme si, aby si zákazníci u nás užili jedlo, nápoje, servis a vzájomnú spoločnosť," hovorí Frank Lombardi, majiteľ reštaurácie Lombardi’s Trattoria v meste Redding.
"Keď sa však blíži záverečná, mali by ste vedieť, že naši zamestnanci aj my sme mali veľmi dlhý deň. To zahŕňa aj čas, keď je reštaurácia zatvorená. Zaslúžime si, aby sme sa v normálnom čase dostali domov a k svojim rodinám."Pixabay
6. marec: prvý potvrdený prípad
9. marec: zatvorenie prvých škôl v Bratislave
10. marec: zákaz športových, kultúrnych a verejných podujatí, zatiaľ na dva týždne
11. marec: zákaz svätých omší a bohoslužieb
12. marec: zatvorenie všetkých medzinárodných letísk, obmedzenie medzinárodnej a vnútroštátnej vlakovej a autobusovej prepravy
13. marec: zatvorenie kúpalísk, posilňovní, cukrární, kaviarní, barov, wellness centier, kasín, kín a lyžiarskych stredísk; v obchodných domoch sa počas víkendu povolili iba lekárne, potraviny, reštaurácie, drogérie, stánky s rýchlym občerstvením a novinové stánk...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-20 11:20:07 - Feat.: - Title: Polícia pokračuje vo zvýšených opatreniach, posilnila hliadky
02 - Modified: 2024-05-11 05:53:01 - Feat.: - Title: Dohodu o riešení pandémií sa nepodarilo dosiahnuť. Rozhovory pokračujú, tvrdí WHO
03 - Modified: 2024-05-09 16:00:00 - Feat.: - Title: Vedci vytvorili vakcínu, ktorá môže chrániť pred budúcimi koronavírusmi
04 - Modified: 2024-04-30 22:00:00 - Feat.: - Title: Čo spôsobí ďalšiu pandémiu? Poprední vedci sa zhodli na jednom víruse
05 - Modified: 2024-04-19 08:54:12 - Feat.: - Title: Obávaný vírus sa nebezpečne priblížil k človeku. Vedcov z WHO najnovší vývoj prekvapil