Developer Čerešní patrí medzi lídrov na trhu bývania v Bratislave - v kvalite výstavby aj inovatívnom marketingu a nástrojoch financovania.ITB Development
StoryEditor

Dokončené byty sú teraz ešte dostupnejšie – potvrdzuje developer najpredávanejšieho bývania v Bratislave

27.11.2023, 00:00

Bývanie na začiatku Dúbravky vyniká nielen vysokou kvalitou stavby, prémiovým štandardom a dôrazom na komunitné spolužitie blízko prírody vzdialené len 10 minút od centra. Čerešne priťahujú nových majiteľov aj rôznymi finančnými benefitmi, ako napríklad programom s „garantovanou hypotékou“ na úrovni sadzby 1,49 %. Navyše, byty pripravené na okamžité nasťahovanie, sú teraz ešte dostupnejšie vďaka extra zvýhodneniu.

Z dát technologického startupu BuiltMind, ktorý sa zaoberá monitoringom realitného trhu, vyplýva, že najpredávanejším projektom bývania v hlavnom meste sa za prvý polrok 2023 stal práve projekt developera ITB Development. Čerešne v bratislavských Poliankach majú skolaudované dve etapy, kde si našlo nové bývanie doteraz už takmer 400 majiteľov. Druhá etapa Čerešne Lake je vypredaná už na 90 %. Byty dostupné ihneď k nasťahovaniu je teraz možné získať za bezprecedentne zvýhodnených podmienok.

image

Dokončené byty z druhej etapy Čerešní sú do konca roka dostupné s extra zvýhodnením a 4-ročnou zárukou.

ITB Development

K tohtoročným Vianociam nové bývanie so 4-ročnou zárukou

Záujemci, ktorí uvažujú o investícii do vlastnej nehnuteľnosti, sa môžu cez projekt Čerešne dostať k novému bývaniu za mimoriadnych podmienok. Jeho developer patrí medzi lídrov na trhu bývania v hlavnom meste nielen v kvalite samotnej výstavby ale aj v oblasti inovatívneho marketingu a nástrojov financovania pre klientov.

„Ohlasy už zabývaných majiteľov dokazujú, že najmä z pohľadu mestských rodín s deťmi sú Čerešne projektom, ktorý môže vytvoriť ideálne prostredie pre život,“ hodnotí Ivan Rolný, člen predstavenstva ITB Development a pokračuje: „Vďaka kvalite ponúkaného bývania v Čerešniach a dobre nastaveným finančným benefitom v prospech kupujúcich sa nám darí predávať viac bytov ako v rovnakom období minulého roka.“

S cieľom ešte viac zvýhodniť kupujúcich ponúka ITB Development do konca roka 2023 časovo limitovanú akciu. Noví majitelia, ktorí si zakúpia v predvianočnom období už skolaudovaný byt z druhej etapy Čerešne Lake, majú nárok na extra cenové zvýhodnenie. Navyše k tomu dostanú na nový byt až 4-ročnú záruku. „Ide o výrazné zvýhodnenie na limitovaný čas, ktorým chceme zavŕšiť tento mimoriadne úspešný rok, počas ktorého sa Čerešne stali najpredávanejším projektom nového bývania v Bratislave,“ dodáva Ivan Rolný. 

image

Kupujúci si môžu prefinancovať v spoločnej hypotéke byt z tretej etapy spolu so zariadením – ušetria tak vlastné zdroje aj čas pri zariaďovaní.

ITB Development

Štandardom je nadštandardná kvalita

Druhá, v tomto lete skolaudovaná etapa Čerešne Lake, priniesla do zelenej lokality 3 vnútrobloky, ktoré dotvárajú detské ihriská, petangové ihrisko, kočíkovacie dráhy a pobytové schody. Najvýraznejším prvkom, využívaným najmä v lete, je vodná lagúna s ležadlami. Jeden až štvorizbové byty majú pritom už v štandarde vybavenie, ktoré sa inde prezentuje ako nadštandard – napr.  drevené podlahy či kvalitnú sanitu značky Villeroy & Boch. Kvalitu prevedenia bytu aj celkovú lokalitu si môžu záujemci otestovať ešte pred podpisom zmluvy – v rámci bezplatného benefitu Bývanie na skúšku dostanú kľúče od 4-izbového vzorového bytu, kde môžu stráviť s celou rodinou 2 dni a noci.

image

Podľa realitného startupu BuiltMind sú za prvý polrok 2023 najpredávanejšie byty od developera ITB Development v Dúbravke.

ITB Development

K hypotéke na byt z tretej etapy ďalšie výhody

Tretia etapa projektu Čerešne, ktorej výstavba bude dokončená v roku 2026, prinesie do novej obytnej štvrte v juhovýchodnej časti Dúbravky ďalšie nové dvory, služby aj bývanie v atraktívnych domoch s veľkorysými terasami.

Predaj bytov z tejto etapy je spustený už od začiatku roka. V období, keď sa hypotéky kvôli rastu úrokovej sadzby navýšili aj o viac ako polovicu a kedy kupujúci začali pociťovať oveľa viac nedostatok vlastných finančných zdrojov, prišiel ITB Development s ďalšími riešeniami, ktoré tieto bariéry odbúravajú.  

Developer Čerešní predstavil ako prvý na jar tohto roku zvýhodnený program „Garantovaná hypotéka 1,49 %“, v rámci ktorého bude klientom tretej etapy Čerešní od kolaudácie až do roku 2028 pravidelne mesačne dotovať splátku hypotéky tak, aby zodpovedala splátke na úrovni sadzby 1,49 %. Za toto obdobie tak môže kupujúci ušetriť až 50 % oproti splátke pri bežnej hypotéke.

Na konci leta uviedol ďalší produkt „Hypotéka na byt aj nábytok“. Kupujúci tak dostáva po prvýkrát možnosť prefinancovať v spoločnej hypotéke byt z tretej etapy spolu so zariadením – čo pomôže výrazne šetriť vlastné zdroje a tiež čas pri zariaďovaní bytu. Klient tak dostane na kľúč svoj byt už nadizajnovaný a zariadený, pričom developer spolupracuje s dizajnérmi z IKEA.  

Ďalšie informácie o ponuke bytov v druhej a tretej etape projektu Čerešne a všetkých benefitoch, ktoré majú záujemci aktuálne k dispozícii, sú dostupné na stránke www.ceresne.sk.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 01:18