Na výstave Fast Day sa predajcovia aj veľkoodberatelia zoznámili s novinkami v oblasti elektroniky a domácich spotrebičov.Laura Kendralová
StoryEditor

Na unikátnej výstave elektroniky a domácich spotrebičov Fast Day predstavilo svoje novinky vyše 90 značiek

25.10.2023, 00:00

Novinky a najnovšie technológie sortimentu spotrebnej elektroniky, veľkej a malej bielej techniky, kancelárskej techniky, náradia a záhradnej techniky sa aj tento rok predstavili na jedinečnej slovenskej elektro výstave Fast Day.

Už 16. ročník unikátnej slovenskej výstavy elektroniky a domácich spotrebičov venovanej  B2B segmentu a maloobchodnej sieti PLANEO pod názvom Fast Day sa uskutočnil už tradične v areáli zvolenského hotela Tenis. Predajcovia a veľkoodberatelia sa tak pohodlne na jednom mieste mohli prvýkrát stretnúť s tovarom, ktorý ešte len príde na trh a zároveň mali možnosť aj prakticky sa oboznámiť s funkciami noviniek ako aj výrobkov, ktoré už sú na pultoch. „Na evente Fast Day sme privítali vyše tisíc návštevníkov, z toho viac než 550 veľkoobchodných odberateľov, ktorí si tu vybrali, čím oslovia svojich zákazníkov v závere roka. V stánkoch na celkovej ploche 2750 m2 sa predstavilo vyše 90 značiek, medzi nimi naše vlastné značky Sencor, Philco, Yenkee, Fieldmann, či Lamart, ako aj ďalší veľkí hráči na trhu s elektronikou a domácimi spotrebičmi, napríklad Samsung, LG, Whirlpool, Lenovo, Hisense, TCL a mnoho ďalších. Predajcovia z našich 56 predajní PLANEO zároveň prešli školeniami k novým produktom,“ hovorí marketingový manažér FAST PLUS Vitalij Fomenko.

V centre záujmu sú nové produkty aj nové značky

Podľa jeho slov bol veľký záujem napríklad o automatický kávovar Porto s adaptérmi na rôzne druhy kapsúl a aj na mletú kávu. Značka Fieldmann predstavila rozšírené portfólio záhradnej techniky, kam pribudla napríklad klasická miešačka alebo štiepačka dreva. „Pretrváva zvýšený záujem o veľkú bielu techniku, keďže nové spotrebiče sú energeticky menej náročné ako staré modely, ďalej o smart technológie ako žiarovky či zásuvky. Sencor predstavil inovované celokovové kuchynské roboty PAUL 3, nové modely robotických vysávačov či rozšírený AKU program. Značka počítačového príslušenstva Yenkee prišla s profesionálnou hráčskou klávesnicou a myšou za dostupnú cenu, prvýkrát sa prezentovala nová značka v portfóliu FAST PLUS Twinkly s moderným vianočným osvetlením na diaľkové ovládanie. Tradičný výrobca Philco uviedol novú radu zásuvkových a truhlicových mrazničiek Joker,“ približuje Vitalij Fomenko niektoré zo zaujímavých noviniek, s ktorými sa budú môcť zákazníci stretnúť už v najbližšom období.

image

Automatické espresso Catler Porto je považované za jednu z najvýraznejších noviniek tohto roka.

Planeo

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
03. máj 2024 02:22