Kristián PradaPlaneo
StoryEditor

Digitálny žiak nemá prázdniny! Kristián vám poradí, ako nakúpiť notebooky výhodnejšie

24.07.2023, 00:00

Hoci sú prázdniny, rodičia „digitálnych žiakov“ sa stále obzerajú po notebookoch a tabletoch do školy. Špecialista na čiernu techniku vám poradí, ako sa dajú kúpiť výhodnejšie.

V projekte Digitálny žiak je už zaregistrovaných už viac než 100-tisíc žiakov a študentov, ktorí majú nárok na 350-eurový príspevok na nákup výpočtovej techniky. Termín registrácie sa dokonca predĺžil až do 30. septembra a tak si bude môcť ešte viac žiakov a študentov dopriať kvalitný notebook, počítač či tablet.

Príspevok na nákup výpočtovej techniky si môžu rodičia „digitálnych žiakov“ uplatniť aj v najrozšírenejšej sieti elektropredajní PLANEO. „Máme 56 predajní, takže sme naozaj ku každému blízko. Na webe planeo.sk je extra kategória Digitálny žiak, kde nájdete vhodné produkty za skutočne výhodné ceny, takže si doma môžete všetko pohodlne porovnať a na predajni už len kúpiť,“ vysvetľuje Kristián Prada, zástupca vedúceho predajne PLANEO v košickom OC Galéria. Podľa jeho slov je najväčší záujem o notebooky a tablety: „K tomu samozrejme aj príslušenstvo, veľkej obľube sa tešia klávesnice a myšky Yenkee. Za dobrú cenu spĺňajú nároky žiakov a študentov na projekty do školy a na svoje si prídu aj gameri.“

Na toto všetko môžete v PLANEO využiť príspevok z projektu Digitálny žiak

Nakupujte ešte lacnejšie!

Skúsený predajca odporúča sledovať e-shop planeo.sk. „Na elektronike pre deti v rámci Digitálneho žiaka môžu vďaka rôznym zľavám rodičia naozaj veľmi pekne ušetriť. Napríklad pri nákupe na splátky so zľavou 10 %, alebo môžu využiť iné dlhodobé, krátkodobé či víkendové zľavy, ktoré pravidelne prinášame,“ odporúča Kristián Prada.

Kristiánov EXTRA TIP:

Keďže sa predajcovia pravidelne stretávajú s podobnými otázkami, na planeo.sk vznikla aj podstránka s najčastejšími otázkami a odpoveďami na ne.

Najčastejšie otázky a odpovede o nákupe zariadení v Digitálnom žiakovi

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
02. máj 2024 17:02