dreamstime.com
StoryEditor

Ako vybrať pohodlné oblečenie a obuv pre najmenších

15.05.2023, 00:00

Medzinárodný deň detí sa už blíži míľovými krokmi a mnohí rodičia práve teraz uvažujú nad tým, ako v tento deň potešiť svoje ratolesti, keďže každá príležitosť, ktorá vyčarí deťom na tvári úsmev stojí za to.

Máj a jún patria medzi najkrajšie mesiace v roku, kedy možno spoločne s deťmi tráviť veľa voľného času v prírode. Rodinné výlety patria medzi aktivity, ktoré utužujú rodinné väzby - prispievajú k dobrým vzťahom medzi rodičmi a ich potomstvom. Pätnásteho mája oslavuje každoročne pomerne veľká časť sveta Medzinárodný deň rodiny a prvého júna Medzinárodný deň detí. Pokiaľ ste sa rozhodli na MDD kúpiť svojim deťúrencom malé, milé prekvapenie vo forme oblečenia alebo obuvi, tu sú naše tipy.         

Spoločenské oblečenie a obuv

Každodenný pocit pohodlia do veľkej miery ovplyvňuje druh oblečenia. Preto svojim ratolestiam vyberajte také odevy, ktoré sú ušité nielen z pekných, ale aj z kvalitných a na dotyk príjemných materiálov. Oblečenie nesmie deti škriabať či omínať, ani im brániť v pohybe. Skvelým tipom na oslavu Medzinárodného dňa detí sú elegantné dievčenské spoločenské šaty a slávnostné oblečenie pre chlapcov - obleky, košele a kravaty z e-shopu www.obuvkovo.sk. V e-shope sú k dispozícii zvršky, ktoré poskytnú deťom maximálny komfort a skvelý zážitok z každej oslavy. Čo sa detskej spoločenskej obuvi týka, na stránkach nájdete aj široký sortiment štýlových dievčenských a chlapčenských topánok, stačí si len správne vybrať, podľa individuálnych želaní a prianí. Jedná sa o zdravotne neškodné, ľahké a ohybné modely najvyššej kvality s certifikátom Zdravá stopa. Či sa zameriate na klasické topánky, poltopánky, mokasíny alebo baleríny, k dispozícii je množstvo dizajnov, farieb a rôznych odtieňov.        

Športové oblečenie a obuv  

Detské športové oblečenie má byť funkčné, pružné a vzdušné, príjemné na dotyk. Dobré je, keď nielen svojimi skvelými vlastnosťami, ale aj pekným dizajnom a vhodnou farebnosťou motivuje dieťa k dobrým športovým výkonom. Ideálne detské športové odevy nie sú príliš tesné a neobmedzujú drobcov v pohybe. Na stránkach spoločnosti OBUVKOVO nájdete pre svoje ratolesti široký sortiment športového oblečenia - od tričiek a svetrov, cez nohavice a legíny, až po vesty a bundy. Protetika detská obuv ponúka malým športovcom rôzne druhy pohodlných tenisiek s anatomicky tvarovanými stielkami, ktoré pozitívne pôsobia na vývoj nôh a správne držanie tela. Neškodnosť detskej športovej obuvi zabezpečujú kvalitné atestované materiály. Pri výbere však nepodceňte vhodný tvar a správnu veľkosť - dĺžku aj šírku tenisiek, aby deti mohli športovať s radosťou.        

   

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 05:01