StoryEditor

Šok z filmového plátna: Ryan Gosling v tieni najnovších hodiniek značky TAG Heuer

10.05.2023, 00:00

Každý z nás si raz za čas spraví malú, či o niečo väčšiu radosť. Či už je materiálna alebo zážitková. My sme mali nedávno šťastie zažiť obe verzie pôžitku.

Champaign Days v poobedných hodinách nás na chvíľu dostali o krôčik bližšie k južanským krajinám, ktoré s popoludňajším aperitívom nemajú ani ten najmenší problém. Nehovoriac o vydarenom jarnom počasí, ktorého slnečné lúče doslova obklopovali areál dobre známeho nákupného centra Eurovea. Deň ako stvorený na oslavu, tentokrát na vzdávanie holdu značke TAG Heuer, ktorá si pre svojich zákazníkov pripravila event roku.

Pri príležitosti 60. výročia radu Carrera predstavil TAG Heuer Butik Bratislava, zážitkovou formou, tri novinky zo svojej kolekcie. Konkrétne šlo o TAG Heuer Carrera Glassbox, TAG Heuer Carrera Chronograph 42mm a trojručkovú TAG Heuer Carrera 36mm. Poďme si teda tieto skvosty v krátkosti predstaviť, i keď, ideálne by bolo ísť sa nimi rovno potešiť.

TAG Heuer Carrera Glassbox 39mm sa vyrába v dvoch prevedeniach. V modrej pre športové typy a v čiernej, ktorá nás vracia späť do časov minulých vďaka jedinečnému vintage dizajnu. Tieto hodinky zároveň disponujú takzvaným glassboxom a síce, zakriveným tvarom hodinového sklíčka, ktoré poskytuje majiteľovi väčšiu plochu pre pozorovanie ciferníka, no zároveň definuje klasický vzhľad príznačný pre historické modely.

image
Tag Heuer

Ďalším v poradí bol predstavený model TAG Heuer Carrera Chronograph 42 mm, ktorý je osadený automatickým in-house strojčekom Calibre H02. Ak sa pýtate, čo je to ten „in-house“ prívlastok, ide opäť, ako sme už pri značke Tag Heuer zvyknutí, o istý symbol kvality. In house stojčeky, ani ich komponenty sa nenakupujú od iných dodávateľov, ale sa kompletne vyrábajú v spoločnosti TAG Heuer. To znamená že firma má absolútnu kontrolu nad ich kvalitou, ktorou sme si už roky viac než istí.

image
Tag Heuer

TAG Heuer Carrera 36 mm, alebo aj tretí model úspešných Champaign Days sú trojručkové hodinky určené predovšetkým pre dámy. Tie sa nepochybne potešia farebnej škále, konkrétne prevedeniu v štyroch farbách:  Pastel Green, Warm Silver, Carrera Signature a Vibrant Pink. Každé z nich dopĺňajú detaily ako rúčky a indexy hodín, ktoré sú z ružového zlata alebo ródia.

Okrem predstavenia najnovších prírastkov rodiny Tag Heuer sme mali možnosť zúčastniť as premietania krátkeho filmu The Chase for Carrera. Hviezdny Ryan Gosling v ňom ukázal, čo všetko je akčný hrdina ochotný podstúpiť pre to, aby nemusel rekvizitárke vrátiť hodinky Carrera Glassbox, lebo ich mal zapožičané iba na účely natáčania reklamy. Ťažko povedať, kto sa na hviezdnom plátne blyšťal viac. Jedno je však isté, so zložením si Carrera Glassboxov zo zápästia by sme mali problém viacerí.

Nákupné centrum Eurovea sa čoskoro stane tým najväčším nákupným centrom na Slovensku. Pribudnú obchody, reštaurácie, kaviarne a moria možností pre využitie voľného času. Popri ich objavovaní určite nebude na škodu zavítať aj do butiku TAG Heuer. Je totiž viac než isté, že túto návštevu neoľutujete.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 06:10