dreamstime.com
StoryEditor

Ako zabezpečiť telu účinnú detoxikáciu?

09.05.2023, 00:00

Keď klesne v tele hladina energie, keď sa človek rýchlo unaví a je často vyčerpaný, keď má zníženú radosť zo života a prevládajú u neho pocity nepohody, vtedy je dobré organizmu pomôcť. Ako? Pravidelným športovaním, dostatočným spánkom, konzumáciou vhodnej stravy, kvalitným pitným režimom a detoxikáciou.      

Športovanie posilňuje imunitu, uvoľňuje stres a pozitívne ovplyvňuje náladu. Okrem pohybu však telo potrebuje aj plnohodnotný spánok a zdravú výživu. Jedlo je palivo, ktoré je nutné k dobrému fungovaniu každého jedinca. Pri oslabenom organizme je dôležité, aby telo prijímalo výživnú stravu, bohatú na vitamíny a minerály, aby malo kvalitný pitný režim a očistilo sa od škodlivín. Detox tela je potrebný na to, aby si človek mohol užívať svoj každodenný život bezstarostne, aby mohol žiť s ľahkosťou a s radosťou.

Ako sa zbaviť toxínov?

Keď klesne v tele hladina energie a človeku sa ťažšie rozmýšľa, sústredí, pracuje a spáva, vtedy je dôležité zbaviť telo toxínov. Medzi toxíny patria voľné radikály, parazity, bacily, vírusy, baktérie a mnoho iných škodlivín, ktoré sa z tela môžu dostať von cez pľúca, pokožku, pečeň a obličky. Detoxikáciu cez pľúca zabezpečia dychové cvičenia a pravidelné športovanie v prírode, detoxikáciu cez pokožku je možné dosiahnuť aj saunovaním. Pečeň a obličky sú orgány, ktoré zabezpečujú vylučovanie nepotrebných odpadových látok z tela von, preto musia byť zdravé a funkčné. Na stránke https://www.naturonline.sk/ nájdete široký sortiment výrobkov, ktoré skvelo prečistia organizmus a dodajú mu potrebné živiny - stačí si len správne vybrať. Vhodné potraviny, tekutiny a výživové doplnky poskytnú telu potrebné látky na to, aby človek mal dostatok síl a energie na svoje každodenné aktivity. Cieľom detoxikácie je zbavenie sa škodlivých látok, ktorými je telo zanesené a ktoré ho zaťažujú nielen fyzicky, ale aj psychicky.   

Vhodné výživové doplnky  

Vynikajúcim pomocníkom pri detoxikácii sú výživové doplnky z rias, ktoré obsahujú vitamíny, minerály a iné zdraviu prospešné látky. Kapsule spirulina chránia telo pred voľnými radikálmi a majú priaznivý vplyv aj na tvorbu krvných buniek. Výživový doplnok moringa tiež podporuje správny vývoj buniek a dobré fungovanie imunitného systému. Listy zo stromu života - moringa oleifera obsahujú vysokú koncentráciu viacerých veľmi cenných látok, teda telo posilňujú komplexne. Aj zelený jačmeň významne podporuje trávenie a dobré fungovanie hrubého čreva a úžasné detoxikačné schopnosti má tiež chlorella, ktorá dokáže zrýchliť lenivý metabolizmus. Účinný pestrec mariánsky možno pri detoxikácii prijímať nielen vo forme čaju, tinktúry a oleja, ale aj vo forme  tabletiek.    

Začnite s detoxikáciou ešte dnes!            

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 16:58