StoryEditor

Rezidenčná novostavba, ktorá zvýšila urbanistickú hodnotu prestížnej lokality

09.05.2023, 00:00

Pripomeňme, že ide o jediný dokončený rezidenčný projekt v bratislavskom Starom Meste, kam sa môžete nasťahovať už v tomto roku. Láka nielen výnimočnou polohou na Námestí 1. mája, ale tiež unikátnym architektonickým konceptom, ktorý spája úctu k histórii s najmodernejšími vymoženosťami súčasnosti.

image
Kesselbauer

V každom smere nadštandard

To je slovo, ktoré azda najvýstižnejšie charakterizuje celý projekt Kesselbauer. Svedčia o tom v prvom rade byty vybavené technickým nadštandardom pre váš maximálny komfort a pohodlie. Väčšina bytov disponuje veľkými lodžiami a tie na najvyšších poschodiach veľkorysými terasami. Zabezpečených je tiež dostatok parkovacích miest v podzemnej garáži, čo je v centre mesta vzácnosťou. Okrem toho určite oceníte aj atraktívne priestory v exteriéri, ktorým dominuje vlastný dvor s oddychovou zónou a množstvo zelene. Spoločnosť Proxenta, ako developer projektu, však pristupovala nadštandardne nielen k jeho výstavbe, ale aj k revitalizácii blízkeho okolia.

Úcta a rešpekt k lokalite

Developer zrekonštruoval chodník, cestu aj autobusovú zastávku pred objektom. Proxenta sa navyše z vlastnej iniciatívy a po dohode s bratislavským magistrátom rozhodla pri rekonštrukcii použiť kvalitnejšie povrchy a materiály, než je v takýchto prípadoch obvyklé. Rozšírila bus pruh, aby prispela k plynulosti dopravy, a namiesto asfaltu použila vhodnejšiu a elegantnejšiu dlažbu. Vychádzala pritom z presvedčenia, že charakter projektu i samotná lokalita v srdci hlavného mesta si vyžadujú citlivý prístup a nadštandardnú kvalitu.

image
Kesselbauer

Spoločenská zodpovednosť developera

Spoločnosť Proxenta svojím prístupom dokazuje, že cíti spoluzodpovednosť za rozvoj Bratislavy. Aj nad rámec svojich zákonných povinností preto investuje do infraštruktúry, zelene a verejných priestorov v hlavnom meste. Všetky projekty buduje v symbióze s miestom, na ktorom vznikajú, a tiež s rešpektom k jeho obyvateľom i životnému prostrediu. Významne tým zvyšuje urbanistickú hodnotu daných lokalít, čo zároveň zvyšuje trhovú hodnotu ponúkaných nehnuteľností. Kesselbauer je toho najlepším dôkazom.

Pozvánka na osobnú obhliadku

O architektonických aj urbanistických kvalitách projektu sa môžete prísť presvedčiť aj na vlastné oči. Stačí si dohodnúť nezáväznú obhliadku, ktorá vám dá najvernejší obraz o vašom budúcom bývaní. Kesselbauer vám túto možnosť ponúka ako jeden z mála developerských projektov ešte pred kolaudáciou, aby ste mali istotu, že spravíte správne rozhodnutie. Každý, kto má záujem, je srdečne vítaný.

Šanca, ktorú treba využiť

Ak aj vám konvenuje mestský životný štýl a máte tie najvyššie nároky na komfortné bývanie, nemali by ste viac váhať. Vyberte si z kompletnej ponuky voľných bytov a využite výhodné fixné ceny bez navýšenia o infláciu. Kolaudácia  projektu je naplánovaná na prvú polovicu tohto roka. To znamená, že esenciu mesta zažijete naplno už o pár mesiacov.

 

Viac na www.kesselbauer.sk

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 22:20