Hráčske kreslá YENKEE poskytujú pri hraní absolútny komfort vďaka kvalitným materiálom a sofistikovanému prepracovaniu.Planeo
StoryEditor

Prvé špecializované stredisko e-športov v Trnave podporilo aj YENKEE

23.03.2023, 00:00

V prvom slovenskom stredisku e-športov si študenti a e-športovci môžu na špičkových hráčskych kreslách aj zdriemnuť.

Fakulta masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave (FMK UCM) sa môže pochváliť slovenským unikátom. Vzniklo tu prvé prvé špecializované stredisko pre elektronické športy na Slovensku. Študenti študijného programu Teória digitálnych hier na FMK UCM v Trnave tak získali perfektne vybavené priestory pre voliteľný predmet Elektronické športy. V priestoroch bude prebiehať výučba, tréning e-športových tímov, podujatia a e-športové turnaje. Elektronické športy v dnešnej dobe patria nielen medzi populárne voľnočasové aktivity, ale aj medzi elitné zamestnania. Čoraz populárnejšie sa však stáva aj ich živé vysielanie. Milióny ľudí na celom svete dnes sledujú, ako najlepší hráči sveta hrajú hry, vďaka ktorým zarábajú milióny dolárov alebo eur,“ uviedol Michal Kabát, ktorý sa venuje výučbe elektronických športov. Chceme sa venovať mladým talentom, podporovať ich a spolupracovať aj so širšou verejnosťou, komunitou odborníkov a prepájať akademické prostredie s praxou,“ doplnil M. Kabát.

Pohodlné sedenie pre lepšie výsledky

Stredisko vzniklo v spolupráci s Red Bull Slovensko, spoločnosťou LanCraft a FMK UCM v Trnave. Súčasťou vybavenia zmodernizovaných priestorov sú aj špičkové herné kreslá YENKEE YGC 200BK FORSAGE. Svojimi technickými parametrami spĺňajú najnáročnejšie kritériá pre pohodlné sedenie, ktoré e-športovci požadujú. Polohovateľné operadlo svojim širokým rozsahom nastavenia od 90 až do 180° umožňuje dokonca si aj na chvíľu zdriemnuť.

image

Vo februári YENKEE spolu s  PLANEO oslovili mladých gamerov prvým slovenským eventom GAMING CHALLENGE.

Planeo

Okrem štýlových kresiel má YENKEE vo svojom portfóliu všetok ďalší výkonný sortiment pre kvalitné a dizajnové vybavenie hráčskeho kútika od myší cez klávesnice, slúchadlá, reproduktory, mikrofóny až po podložky a držiaky. Za skutočne výhodné ceny ich nájdete v predajniach PLANEO a na e-shope planeo.sk.

 

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 05:59