www.dodavkynaprenajom.sk
StoryEditor

Rodinná dovolenka bezpečne a pohodlne. Požičajte si dodávku alebo viacmiestne auto v Bratislave!

20.01.2023, 12:00

Keď cestuje na dovolenku celá rodina, to je dôvod na menšiu paniku. Nebude nikomu nič chýbať, zmestí sa do úložného priestoru vozidla všetka batožina, zvládne naše auto dlhšiu cestu a taký náklad? Nenechajte sa zmoriť týmito otázkami a vyriešte to elegantne – požičajte si viacmiestne vozidlo a užite si cestu!

Moderný a výhodný spôsob cestovania

Či sa chystáme na druhý koniec Slovenska, alebo na dovolenku do zahraničia, väčšinou nás najviac desí dlhá cesta, ktorú máme pred sebou, a vidina nepohodlia. Nemôcť si pohodlne vystrieť počas jazdy nohy, uložiť sa na spánok alebo si zbaliť všetko, čo potrebujeme, z našej dovolenky neurobí nezabudnuteľný zážitok. Ak sa nám nepodarí vybaviť si letecký zájazd a cestovať autobusom sa nám zdá nekomfortné, je tu ešte riešenie – individuálna doprava vlastným vozidlom. Majitelia nových áut sa dlhších jázd zvyčajne neboja, avšak čo tí, ktorí majú čo robiť, aby prešli pravidelnými kontrolami vozidla?

Odradiť nás tiež môže fakt, že naše auto nevyzerá dostatočne reprezentatívne. Hanbiť sa na dovolenke preto, že sme vystúpili zo starého či opotrebovaného auta? Vycestujte na rodinný zájazd so všetkou parádou! Pokiaľ vaše auto nevyhovuje po technickej, veľkostnej ani estetickej stránke, jednoducho sa obráťte na požičovňu dodávok. Tá vám zabezpečí vozidlo v bezchybnom technickom stave, nie staršie ako tri roky, ktoré navyše disponuje diaľničnou známkou alebo GPS navigáciou. Dodávky na prenájom v Bratislave sú cesta, ako v dnešnej dobe ušetríte na doprave, vybudujete si dobrý imidž a pružne zareagujete na aktuálnu situáciu.

Aj cesta je cieľ

Cestovať na dovolenku autom má svoje čaro. Sami si vyberieme, akou trasou chceme ísť, zastavíme, kedy potrebujeme, prípadne sa cestou do cieľového miesta môžeme rozhodnúť absolvovať ešte iné menšie výlety v turistických centrách, ktoré budeme cestou míňať. Takisto poteší čistý, voňavý a pohodlný interiér vozidla. Bonus je, ak je priestranný a ak vozidlo disponuje modernými technickými vychytávkami, ktoré spríjemnia cestu nielen šoférovi, ale aj celej posádke. Vycestujte na dovolenku s dvomi alebo tromi deťmi a pokojne zoberte aj babku, ktorá ich bude strážiť, zatiaľ čo rodičia si užijú chvíľku pre seba. Do kufra auta sa zmestí nielen batožina, ale aj klietka pre domáce zvieratko, čo pôjde na dovolenku s vami. Vojdú sa i detské bicykle alebo odrážadlá či debnička s čerstvou zeleninou, ovocím alebo inými potravinami. Potrebujete si na dovolenku zbaliť detský kočík, prenosný gril alebo cestovný matrac? V Bratislave nájdete tie najlepšie viacmiestné autá na prenájom. I vďaka nim bude pre vás zážitkom aj samotné cestovanie.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 08:23