StoryEditor

Nový Renault Kangoo Van E-Tech 100% elektrický

01.12.2022, 00:00

Renault, ktorý je priekopníkom elektromobility, je nespochybniteľnou jednotkou na trhu úžitkových elektromobilov v Európe už od roku 2011. Elektrické Kangoo od svojho uvedenia na trh na konci roku 2011 okúzlilo asi 70 000 firemných zákazníkov a predstavuje každý piaty predaný úžitkový elektromobil v Európe. Nový Kangoo Van E-Tech 100 % elektrický predstavuje to najlepšie, čo môže Renault poskytnúť z viac než 10 rokov skúseností v oblasti elektromobility.

TECHNOLÓGIE PRE MAXIMALIZÁCIU DOJAZDU

S dojazdom 300 km v cykle WLTP uspokojuje nový Renault Kangoo Van E-Tech 100% elektrický lepšie než kedykoľvek predtým bežné potreby firemných zákazníkov. Jeho motor s výkonom 90 kW a lítium-iónová batéria s kapacitou 45 kWh môžu využívať 3 typy nabíjacích zariadení a získať za 30 minút dojazd až 170 km. Je tiež vybavený klimatizáciou s tepelným čerpadlom pre zaručenie lepšieho dojazdu v priebehu všetkých ročných období. Nový Renault Kangoo Van E-Tech 100% elektrický tiež ponúka za príplatok vyhrievané čelné sklo, sedadlá a volant.

Vodič si tiež môže vybrať medzi tromi úrovňami rekuperácie brzdnej energie. Od obmedzenej miery rekuperácie až po maximálny regeneratívny režim vhodný pre mestskú prevádzku.  Jednotlivé kombinácie jazdných režimov a spôsobov rekuperácie brzdnej energie ponúkajú vodičovi optimalizovať pohodlie a dojazd podľa spôsobu využitia vozidla a podmienok prevádzky. 

image

Renault

Renault

Pre dobíjanie batérie ponúka nový Renault Kangoo Van E-Tech 100% elektrický možnosť vybrať si z 3 typov nabíjacích zariadení. Štandardne je vybavený trojfázovou 11 kW nabíjačkou, vhodnou na domáce nabíjanie. Za príplatok je k dispozícii 22 kW nabíjačka pre rýchle nabíjanie vo verejných nabíjacích staniciach a tiež 80 kW nabíjačka pre rýchle nabíjanie na jednosmerný prúd, umožňujúci dosiahnuť dojazd 170 km (cyklus WLPT) za 30 minút. Batériu nového Kangoo Van E-Ttech 100% elektrický možno dobiť z 15 % na 100 % za 3 h 50 min. pri použití Wallboxu s výkonom 11 kW, na Wallboxe 7,4 kW za menej než 6 hodín.

RIEŠENIE NABÍJANIA NA MIERU PRE VAŠU FIRMU

S nákupom elektrických vozidiel všeobecne sa vynára otázka, kde a ako vozidlá nabíjať. S predajom elektrických vozidiel Renault Kangoo Van E-Tech 100% elektrický  je schopná spoločnosť Renault ponúknuť riešenie tak pre nabíjanie v sieti verejných nabíjacích staníc, ako aj pre nabíjanie na vlastných nabíjačkách vo firme/domácnosti.

Spoločnosť Renault spolupracuje s partnerom ZSE Drive, ktorý má bohaté skúsenosti tak v oblasti verejného nabíjania, ako aj v oblasti inštalácie nabíjacích staníc u zákazníkov. Pri nákupe elektrického vozidla môže priamo predajca na dealerstve ponúknuť a vystaviť nabíjaciu kartu ZSE Drive. Zákazník si môže vybrať z niekoľkých taríf podľa toho, ako často na verejných nabíjacích staniciach nabíja.

Spoločnosť ZSE je prevádzkovateľom siete verejných nabíjacích staníc na Slovensku s viac než 350 nabíjacími bodmi s najväčším podielom ultra rýchlych nabíjacích staníc spomedzi všetkých prevádzkovateľov. S kartou ZSE Drive môže zákazník nabíjať aj v zahraničí u najväčších hráčov na európskom trhu ako Ionity, EnBW, Allego atď. 

image
Renault

Čo sa týka výstavby vlastných nabíjačiek, ponúka spoločnosť Renault prostredníctvom svojho partnera ZSE riešenie na kľúč. Záleží iba na prianí zákazníka, koľko nabíjacích bodov chce nainštalovať a aký požaduje nabíjací výkon. Nabíjacie stanice je tiež možné inteligentne riadiť tak, aby nedochádzalo k preťaženiu siete. Podľa priania zákazníka možno tiež nastavovať rôzne pravidlá pre nabíjanie flotily vozidiel. Všetky dodávané nabíjacie stanice spĺňajú certifikáciu Z.E. Ready 1.4, ktorá zaisťuje 100 % kompatibilitu s elektrickými vozidlami Renault.

Zároveň je možné nainštalovať nabíjacie stanice aj u zamestnancov firiem doma, a to vrátane riešenia vykazovania nákladov na nabíjanie zamestnávateľovi.

Firemný aj súkromný zákazník si môže vybrať medzi kúpou a prenájmom nabíjacej stanice. V ponuke sú tak AC, ako aj DC nabíjacie stanice a ZSE ponúka aj online služby s možnosťou online štatistík nabíjania, alebo napríklad aj možnosť sprístupniť nabíjacie stanice verejnosti a spoplatniť nabíjanie na základe aktuálneho cenníka ZSE Drive

VŠETKY PREDNOSTI NOVÉHO KANGOO VAN

Nový Renault Kangoo Van E-Tech 100% elektrický ponúka inovácie, vybavenie a všetko pohodlie nového Kangoo Van so spaľovacím motorom. 

image
Renault

Ide o vynaliezavé „Open Sesame by Renault“ ponúkajúce najlepší bočný vstup na trhu v dĺžke 1,45 m, inovatívny vnútorný strešný nosič „Easy Inside Rack“ alebo multimediálny systém Easy Link s 8“ displejom. 

Z praktických prvkov pre každodenný život s vozidlom možno menovať handsfree kartu, automatickú ručnú brzdu, až 3 sedadlá vpredu so sklopným prostredným operadlom tvoriacim mobilnú kanceláriu a približne 60 litrov úložných priestorov v kabíne, medzi ktoré patrí aj výsuvná priehradka „Easy Life“. Takisto sú k dispozícii moderné asistenty riadenia poslednej generácie, ako je adaptatívny tempomat s funkciou zastavenia a systém „Easy Pilot“, prvý krok k autonómnemu riadeniu. Nový Renault Kangoo Van E-Tech 100% elektrický má tiež rovnaké praktické vlastnosti ako jeho dvojča so spaľovacím motorom, teda až 3,9 m3 nákladového priestoru, 600 kg užitočného zaťaženia a môže utiahnuť príves o hmotnosťou 1 500 kg. 

image
Renault

PRÍSLUŠENSTVO PRE VAŠE POTREBY

Ľahko namontovateľné ťažné zariadenie typu labutí krk (demontovateľné bez náradia alebo štandard) možno použiť na ťahanie prívesu alebo iného špeciálneho vybavenia, ktoré pre svoju prácu potrebujete. Odviezť plne naložený príves nie je pre Kangoo Van E-Tech 100% elektrický s ťažným zariadením žiadny problém. 

image
Renault

Otočný rebríkový nosič umožňuje jednoduchú prepravu a manipuláciu so všetkými typmi rebríkov. Je vyrobený z odľahčeného hliníka navrhnutého špeciálne tak, aby ste predišli poraneniu chrbta pri nakladaní a vykladaní. Slúži na to pomocný systém, ktorý potrebné úsilie znižuje o polovicu. 

image
Renault

Gumové koberce sú vodotesné, ľahko čistiteľné, umožňujú rýchlu montáž pomocou bezpečnostných klipsov a pre zaistenie ešte vyššej ochrany kabíny majú zvýšený okraj. 

image
Renault

DO SERVISU BEZ STAROSTÍ

Predajná a servisná sieť Renault PRO+ sa špecializuje na ponuku vozidiel a služieb prispôsobených na mieru potrebám podnikania. Výška vrát a nosnosť zdvihákov je v tejto sieti prispôsobená vozidlám pre firemnú klientelu.

Renault PRO+, značka pre profesionálov určená na uľahčenie každodenného života používateľov vozidiel, ktorá robí prestavbu firemných vozidiel podľa komerčných požiadaviek. Všetci odborníci v rámci tejto profesionálnej siete sú vám k službám. Poskytujú tú najlepšiu spoluprácu od kúpy vozidla cez jeho prispôsobenie, predaj, financovanie, ostatné služby, vykonávanie údržby až po opravy. Prispôsobené riešenia na mieru sú v podnikaní zásadné, preto je ponúkaná ukážka kompletnej ponuky a testovacej jazdy. 

image
Renault

Získajte viac pohodlia s predplatenými službami Renault a objavte výhody predplatených servisných zmlúv, ktoré vám zaistia pohodu a pokoj na cestách. Vďaka servisným zmluvám sa môžete pripraviť na nepredvídateľné výdavky a zaistiť si tak nemenné ceny bez ohľadu na vývoj ceny práce a náhradných dielov v priebehu trvania zmluvy alebo si predĺžiť asistenčné služby Renault Assistance. Pre detailnú ponuku všetkých služieb sa obráťte na autorizovanú sieť Renault.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 13:59