StoryEditor

Váš imidž so strojčekom Braun Series 9 Pro: Rebel či džentlmen

22.11.2022, 00:00

Mnohým mužom práve strnisko dodáva sexepíl a dámy sa v prieskumoch zhodli, že na partneroch najviac oceňujú práve trojdňový porast na tvári. Tak či onak, to ako sa o svoju bradu postaráte, je len na vás. Vďaka modernému pomocníkovi Braun Series 9 Pro prídete na vianočné návštevy ako zo škatuľky a do Silvestra sa bez holenia ľahko stanete nespútaným rebelom. S cestovným nabíjacím puzdrom budete až 6 týždňov bez potreby použitia kábla pánom vášho dokonalého stylingu.

Bolo to už veru dávno, keď muži chodili k holičovi, aby sa starostlivo postaral o ich bradu či fúzy. Dnes je zase,,in“ skočiť si k,,barberovi“. Páni si však môžu vyčariť dokonale upravenú bradu v priebehu niekoľkých minút aj v domácom pohodlí. Moderné holiace strojčeky si poradia nielen so sexy strniskom alebo bezchybne hladkou pokožkou a hravo zvládnu aj najnovšie trendy. Premena vzhľadu z rebela na džentlmena nikdy nebola ľahšia! Pamätajte však na to, že práve výber správneho holiaceho strojčeka a používanie správnych techník holenia zohrávajú dôležitú úlohu pri predchádzaní zarastaniu chĺpkov, vzniku pupienkov a podráždeniu pokožky. Braun Series 9 Pro je v tomto prípade správny pomocník, má totiž jedinečnú sonickú technológiu, ktorá holí šetrne a účinne. Je k tomu 100 % vodotesný, takže si ho môžete vziať rovno aj do sprchy. Ak chcete dosiahnuť hladšie oholenie, použite penu alebo gél, ktoré vám holenie spríjemnia.

image
Braun

Trojdňové strnisko alebo dlhšia brada – takto sa o ne postarajte:

  1. Čistota pol života

Áno, fúzy, brada či strnisko sa musia umývať každý deň! Hlavne preto, že v počas dňa sa v nich hromadia zvyšky potu a jedla. Z pokožky sa navyše každý deň odlupujú odumreté šupinky, ktoré sa môžu v,,poraste” zachytiť a dráždia pokožku na tvári. Najlepší spôsob čistenia fúzov je počas sprchovania. Nepoužívajte však sprchový gél, radšej približne každé tri dni použiť špeciálny šampón na bradu či fúzy.

image
Braun
  1. Pravidelné zastrihávanie

Len upravované fúzy na tvári rastú rovnomerne a vyzerajú upravene. Trojdňové strnisko môžete ľahko zastrihnúť pomocou vhodného nadstavca na elektrickom holiacom strojčeku. Braun Series 9 Pro je vybavený inovatívnou holiacou hlavou s 5 holiacimi prvkami, ľahko si poradí s trojdňovým aj týždenným strniskom! Jeho špeciálny prepínač na zablokovanie holiacej hlavy vám umožní oholiť aj nepoddajné fúzy. Je ideálny na hladké oholenie aj hustých fúzov. Planžeta sa dokáže prispôsobiť aj fúzom kratším ako 0,05 mm. To všetko vďaka špeciálne navrhnutej čepeli a technológii AutoSense. Uistite sa tiež, že kontúry požadovaného tvaru brady sú jasne viditeľné, hlavne na miestach, kde sa bokombrady spájajú s bradou. Na zastrihávanie dlhších fúzov použite špeciálne nožnice na bradu, aby mali stále rovnakú dĺžku.

image
Braun
  1. Na detailoch záleží

Bez ohľadu na dĺžku brady a strniska: potrebujú viac starostlivosti ako oholená tvár. Okrem umývania, holenia a zastrihávania patrí k dennému rituálu starostlivosti aj masírovanie olejom. Vďaka tomu bude vaša brada menej pichľavá. Vaša priateľka sa vám za takýto,,wellness“ určite poďakuje. Dlhšiu bradu si denne učešte, takto môžete zakryť prípadné medzery vo fúzoch a okamžite rozpoznáte, či narástli rovnomerne, alebo ich treba čoskoro opäť zastrihnúť.

Najkrajšie sviatky v roku sa blížia, a čo keby ste oslávili Braunoce? Značka Braun sa pýši nielen viac ako 100 ročnou tradíciou, ale predovšetkým bezkonkurenčným spojením kvality, funkčného dizajnu a moderných technológií, ktoré slúžia už niekoľkým generáciám zákazníkov. S nimi je starostlivosť o vzhľad hračka!

image
Braun

Náš tip: Holiaci strojček Braun Series 9 Pro s nabíjacím púzdrom PowerCase

Najpokročilejší holiaci strojček Braun Series 9 Pro ocenia všetci fanúšikovia moderných technológií. Vytvorili ho tak, aby holil fúzy rastúce i pod nižším uhlom – inovatívna hlava ProHead so zastrihávačom ProLift totiž nadvihne a zastrihne viac fúzov, čo urýchli holenie až o 10 %, ak by sme tento model porovnali s jeho predchodcom Braun Series 9. Špeciálne zastrihávače si navyše poradia s rôznymi typmi fúzov, takže nie je potrebné žiadne miesto opätovne oholiť. Planžety OptiFoils sú tenké 0,058 mm a majú 899 unikátne tvarovaných otvorov, do ktorých fúzy počas niektorého z 10 000 presných pohybov za minútu zapadnú a sú oholené. Vyberte si variant s nabíjacím puzdrom PowerCase, ktoré umožňuje priamo nabíjať holiaci strojček a používať ho aj na cestách. Púzdro poskytuje holenie bez káblu kdekoľvek a kedykoľvek až počas 6 týždňov. Braun Series 9 pro je tiež vybavený čistiacou stanicou SmartCare Center, ktorá strojček hygienicky vyčistí, premaže ostrie, vysuší a dobije. Keďže celý strojček je vyrobený z prvotriednych materiálov bude vám slúžiť najmenej 7 rokov. V cene od 479 eur.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 03:40