Podcast Digitalky 3/2023Alžbeta Harry Gavendová
StoryEditor

Digitalky: Na Slovensko prišla nová streamovacia služba a aký bol Samsung Galaxy S23 Ultra v teste?

Alžbeta Harry Gavendová26.02.2023., 11:00h

Uvoľnený technologický podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších. Vypočujte si informácie z tech sveta, ktoré by vám nemali ujsť.

Lajkuj Brainee.sk na

V dnešnom vydaní neriadenej strely v podobe tech-podcastu Digitalky ti porozprávame niekoľko dojmov z testovania novej vlajkovej lode Samsung Galaxy S23 Ultra. Ak by sme postavili vedľa seba minuloročný model S22 Ultra a tohtoročný S23 Ultra, garantujeme ti, že rozdiel spozná len echt znalec.

Avšak to, že sa telefóny podobajú ako vajce vajcu nám v skutočnosti vôbec neprekáža. Človek aspoň konečne v tom mori Android telefónov začína mať aspoň tušenie, čo je vlajková loď Samsungu. Apple z toho ťaží už roky, takže to rozhodne nie je zlá vec.

Na mušku sme si však zobrali modely Samsung Galaxy S20, S21, S22 a S23 a poriadne sme ich rozobrali. Výsledok ťa môže prekvapiť, je to naozaj zaujímavá taktika výrobcov v rámci medziročných zmien.

V podcaste ti zhrnieme aj pár bezdrôtových slúchadiel, ktoré stoja za pozornosť. Výber vytvoril portál The Verge a prezradíme Ti, že ako všeobecný favorit vyšli z testu slúchadlá Sony WF-1000XM4, ktoré poskytujú dobrý zvuk, slušné telefonáty a rušenie okolitých hlukov ANC. Najlepšou voľbou pre iPhony sú AirPods 2 Pro a ďalšími slúchadlami stojacimi za pozornosť sú ešte Bose QuietComfort Earbuds II, ktoré veľmi dobré hrajú a tiež skvele tlmia okolité hluky pomocou ANC. 

Samozrejme, nezabudneme miliónkrát odbočiť k menej podstatným témam. Prajeme ti príjemné počúvanie. Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. apríl 2024 09:14