Dokumentárny seriál opisuje lásku Harryho a Meghan, ale aj problémy, ktorým čelili.Netflix
StoryEditor

Expert na randenie o Harrym a Meghan: Po dvoch stretnutiach tam nemohla byť láska, Instagram neukazuje to, kým sme

kam22.12.2022., 09:00h

Paul Brunson, svetovo najvplyvnejší dohadzovač a hviezda reality šou Celebs Go Dating, si pozrel dokument o Harrym a Meghan. Aké boli následne jeho pocity o začiatkoch ich vzťahu?

Lajkuj Brainee.sk na

Jedným z najdiskutovanejších dokumentov roka je bezpochyby príbeh Harryho a Meghan. Aj keď sa na streamovacej platforme Netflix objavil až v decembri, v Británii sa postaral o poriadny rozruch.

Dokument sa totiž dotýka nielen samotného príbehu lásky a ako sa pár spoznal, ale predovšetkým diváci spoznajú, ako sa skutočne žije v kráľovskej rodine, o korupcii médií a ich častej bezohľadnosti.

Prehovorili o pálčivých témach

Samozrejme nemôže chýbať ani rasizmus, s ktorým sa začala stretávať Meghan po tom, čo sa jej vzťah s Harrym dostal na verejnosť. Narážky však neprichádzali len zo sociálnych sietí. 

image

Harry a Meghan rozbili internety, Netflix uviedol kontroverzný dokument. Vyhlásili vojnu monarchii?

Okrem toho sa v ňom vyjadrili aj k vzťahom ku kráľovskej rodine, Meghan opísala jej prvé stretnutie s princom Williamom a princeznou Kate, či s kráľovnou Alžbetou II. Na streamovacej platforme je momentálne dostupných už všetkých šesť epizód.

Dokument priniesol aj niekoľko mimoriadne zaujímavých odhalení, medzi nimi napríklad aj to, že pár sa spoznal cez sociálnu sieť a veľmi rýchlo začal naberať kontúry dlhodobého vzťahu.

Expert na randenie

Ako informuje portál Indy100, to je niečo, čoho sa jednoducho musel chopiť Paul Brunson, svetovo najvplyvnejší dohadzovač a hviezda reality šou Celebs Go Dating. Ten zdôraznil niekoľko pozoruhodných odhalení z prvej epizódy.

Mnohí diváci boli poriadne ohromení, keď sa dozvedeli, že slávny pár sa stretol na Instagrame. Herečka dokončila nakrúcanie seriálu Suits a chystala sa na letný výlet do Európy so zámerom byť single.

Cez priateľa si dvojica vymenila čísla a rýchlo sa spustila romantická lavína, ktorá skončila dlhodobým vzťahom. Paul tvrdí, že je „určite bežné“, že ľudia sa takto stretávajú v moderných zoznamkách – bez ohľadu na sociálne postavenie.

Výskum v skutočnosti ukazuje, že 80 percent ľudí sa stretáva so svojimi budúcimi manželmi či manželkami online, a to aj prostredníctvom sociálnych médií a zoznamovacích aplikácií.

Instagram nie je realita

Meghan následne v dokumente priznala, že pred stretnutím si ho vyhľadala na Instagrame. Podľa experta na randenie vysvetlil, že soft-search na sociálnych sieťach je „vždy informatívna vec, aby ste si boli vedomí toho, akú osobnosť sa človek snaží premietnuť“.

image

Kráľ Karol III. pozval princa Harryho a Meghan na korunováciu. Ku kontroverznému seriálu na Netflixe sa nebude vyjadrovať

Je však dôležité myslieť na to, že sociálne siete nie sú skutočným dorazom toho, akí sú ľudia v skutočnosti. „Je to odraz toho, kto chceme, aby verejnosť verila, že sme,“ povedal. „Keď hľadáte niekoho účet, vedzte, že je to osoba, ktorú premieta osoba. V skutočnosti to nie je skutočná osoba.“

Dvojica sa stretla len dvakrát, kým sa rozhodli pre dlhodobý vzťah, čo je podľa mnohých taktiež mimoriadne nezvyčajné. Podľa Paula „neexistuje nič také ako láska na prvý pohľad“, ale „existuje žiadostivosť na prvý pohľad“.

Bola to láska? Nemyslím si

„Túžba, ktorá sa zmení na podobnosť a potom sa podobnosť zmení na pripútanosť – a potom je táto pripútanosť miestom, kde tvoríme lásku,“ vysvetlil. Podľa neho celá situácia nie je nezvyčajná, ale určite zaujímavá.

„Boli tam intrigy? Bol tam záujem? Bola tam zvedavosť? Absolútne, medzi tými dvoma. Bola to láska? Nemyslím si, že sme toho ako ľudské bytosti tak skoro schopní,“ dodal Paul. Ten je zástancom rýchleho riešenia takýchto situácií, „keď ide o vzájomné rozhodnutie“.

image

Seriál Harry a Meghan odhaľuje pravdu o tom, aký bol ich život po odhalení ich vzťahu médiami.

Netflix

Potom prišlo na rad ich tretie rande v Botswane. Meghan spomínala, že sa necítila byť s nápadom úplne stotožnená, čo je logické. To, čo je však pre bežného človeka nebezpečné, neplatí pre princa britskej kráľovskej rodiny.

Podľa Paula totiž boli doslova „obklopený bezpečnosťou”, a to aj keď boli uprostred ničoho. „Harry a Meghan sú výnimkou, nie je to pravidlom,“ dodal.

Prirovanie k matke

Expert na randenie vyzdvihol aj moment, kedy Harry prirovnal Meghan k svojej matke, princeznej Diane. Považoval ho za silné vyznanie lásky. „Nebolo to tak, že by podvedome hľadal črty svojej matky; hľadal rovnakú úroveň pohodlia, akú cítil, akú mu poskytovala Meghan.“

Harryho manželka sa s divákmi podelila aj o to, ako zaviedla „pravidlo dvoch týždňov“ pre posilnenie udržiavania vzťahu na diaľku. Každé dva týždne sa stretávali v Spojenom kráľovstve v areáli Kensingtonského paláca.

image

Kráľovská rodina o nej nevedela. Princ Harry podáva v novej knihe emotívnu spoveď, ktorá môže zničiť monarchiu

Pre Paula to bol najzaujímavejší moment z prvej epizódy. „Keď sa s niekým na začiatku stretneme, to, čo robíme na úvod vzťahu, je vyjednávanie hraníc. Často nenaznačujeme svoje hranice. Prečo? Pretože sme v chtíči.“

Ponaučenie pre všetkých

„Tu máte niekoho, kto vstúpil do jeho života a ona okamžite ukázala hranicu. Myslím, že je to geniálne,“ pokračoval Paul. „Nielen to pozdvihne jej postavenie vo vzťahu a skutočné partnerstvo na 50/50, ale okamžite to otestuje, ako veľmi rešpektuje vzťah, pretože musí dodržiavať hranicu.“

„Je to tiež skvelý test toho, ako veľmi rešpektuje vzťah, pretože musí tiež dodržiavať túto hranicu.“ To je aj ponaučenie, ktoré by sme si všetci mali od Paula zobrať ako ponaučenie - čo najskôr si stanoviť hranice a sledovať ich dodržiavanie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 07:57