Predvolebná diskusiaFacebook/Zomri
StoryEditor

Matovič vo svojom monológu a najočakávanejší duel Pellegriniho a Korčoka. Satirická scéna nešetrí vtipmi

Nikola Michalkova19.03.2024., 11:00h

V pondelok si diváci mohli na TV Markíza pozrieť predvolebné diskusie, ktorých súčasťou bol Igor Matovič, Peter Pellegrini a Ivan Korčok.

Lajkuj Brainee.sk na

Prezidentské voľby nás čakajú už o niekoľko dní, konkrétne sobotu 23. marca. Televízia Markíza tento týždeň odštartovala prezidentské duely, v ktorých sa stretávajú kandidáti a počas 20 minút odpovedajú na otázky. 

Pondelok 18. marca odvysielali asi najočakávanejší duel dvoch najsilnejších kandidátov. Predtým sa ale Igor Matovič o piatej hodine sťažoval, že nedostal hlavný vysielací čas, a preto môže rozprávať, koľko sa mu zachce, keďže Štefan Harabin napokon na diskusiu neprišiel. 

O pol deviatej večer do štúdia Televízie Markíza konečne prišiel aj predseda Národnej rady SR a tiež predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini, ktorý sa doteraz vyhýbal diskusiám s druhým najsilnejším kandidátom, Ivanom Korčokom. Svoje vyhýbanie odôvodnil tým, že denník SME a Denník N vyberali na diskusie vstupné. Avšak, neboli to jediné diskusie, ktoré odmietol. Do štúdia ho pozývala aj Televízia Markíza. 

Predvolebné diskusie priniesli okrem Matoviča, ktorý nechce vyhrať voľby, Pellegriniho, podľa ktorého sa budú normalizovať vzťahy s Ruskom a Korčoka, ktorý sa vyjadril, že súčasná vláda chce ovládnuť úplne všetko, aj dávku vtipov pre satirickú scénu. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. apríl 2024 10:09