Igor MatovičBrainee x Canva, TASR/Jakub Kotian
StoryEditor

Nový rok, starý Matovič. Prepnutí aktivisti deťom nahovárajú, že aj s pipíkom môžu byť pipinou, napísal na Facebooku

kam03.01.2023., 10:30h

Igor Matovič sa pridáva k prúdu politikov, ktorí hromžia aj na to, keď po daždi vyjde na oblohe dúha.

Lajkuj Brainee.sk na

Igor Matovič osemnásť minút po polnoci Nového roka napísal status so slovami „Mám vás rád.” Odvtedy to s ním ide len dolu vodou. Po tom, čo Matovič prišiel aj o kreslo ministra financií v demisii, má očividne dostatok času na to, aby sa venoval sociálnym sieťam.

Na tom by samozrejme nebolo nič zlé, veď každý politik sa snaží medzi svojich fanúšikov a potenciálnych voličov šíriť svoje myšlienky a deliť sa o prácu. Igor Matovič však šíri homofóbne názory, ktoré vo vyspelejších krajinách už ani len nie sú témou.

image

Slovenskí politici na Facebooku. Jednotka v sledovateľoch je prezidentka, najviac príspevkov si za minulý rok platil smerák

Prepnutí aktivisti 

Jedným z najnovších prírastkov sa stal komentár pod statusom satirickej stránky Zomri„Tri stupne fanatizmu - 1. Náboženstvo, 2. Politické strany a ich predsedovia, 3. Majitelia ajfonov, ajpedov a mekbukov. Vegánov a majiteľov elektrických kolobežiek som nerátal,“ píše sa v statuse. 

„4. Zomri a iní LGBTIQWERTZUOPASDFHJKYXCVBNM+ prepnutí aktivisti, čo deťom nahovárajú, že aj s pipíkom môžu byť pipinou,“ napísal pod status Matovič.

image

Status Zomri a komentár Igora Matoviča

Facebook/Zomri

Tomu, mimochodom, po odchode z Ministerstva financií zostala aspoň ešte jedna funkcia - stále je aktuálnym držiteľom Homofóba roka. Tento titul získal za výrok „Pellegriniho kamarát – bu*erant po*ratý – má zlaté tehly …”

Nepochopil

To však ani zďaleka nie je jediné vyjadrenie, ktorým tento expredseda vlády a exminister financií uráža ostatných. „Veď si zoberme ako príklad to, čo sa dialo po vražde dvoch nevinných chalanov pred Teplárňou. Rad radom všetci od radového progresívneho pešiaka po prezidentku spustili jednu obrovskú a dokonale prešpekulovanú manipuláciu. Unisono zásadne akosi zamlčiavali a obchádzali fakt, že prvoradým cieľom chorej hlavy bol sám hetero premiér (test pravdy - viete si predstaviť, že by tú istú manipuláciu využili, ak by prvoradým cieľom bola členka ich radov pani prezidentka? Cha. To by sa dodnes robili dennodenné púte pred je dom ako k Panenke Márii.)”

image

Igor Matovič nesúhlasí s registrovanými partnerstvami. Touto cestou sa nevydáme, tvrdí

„Následne spustili masívne vymieľanie hláv cez všetky kľúčové médiá s cieľom vyvolať v ľuďoch až výčitky svedomia. Dennodenné propagandistické rozhovory s prerobenými chlapmi na ženy, manipulatívne hranie na city … len, aby sme sa ako spoločnosť zložili, zdravý rozum opustili a kapitulovali. Kapitulovali pred chorými a bohužiaľ až úchylnými predstavami, že podlú vraždu blázna využijú na posvätenie ich konín aj na Slovensku.”

Igor Matovič akoby zabúdal na jednu elementárnu vec, a to, že bez ohľadu na to, kto bol jedným z cieľov vraha pred Teplárňou, obeťami sa stali „iba” dvaja členovia LGBTQ+ komunity. Všetko len kvôli tomu, že spoločnosť bez akéhokoľvek práva odsúva túto komunitu mimo spoločnosti.

Hormonálna terapia a Mengele

„TOTO TU CHCEME? Verím, že výrazná väčšina ľudí na Slovensku má zdravý rozum a nedovolí pár dospelým chorým ľuďom tu robiť pokusy na deťoch ala Mengele,” dopĺňa politik, ktorý ašpiruje na ďalšieho Homofóba roka. Možno by sa mohol opýtať niektorých žijúcich preživších holokaustu, či je slobodné rozhodnutie o absolvovaní terapie na zmenu pohlavia rovnaké ako pokusy v koncentračných táboroch.

image

Igor Matovič

TASR/Martin Baumann

Posledným príspevkom Matoviča na Facebooku, platforme, na ktorej za rok stratil cez 8-tisíc sledovateľov, bol príbeh o Chloe Coleovej, ktorá v 12-tich oznámila rodičom, že sa cíti ako chlapec. Lekár odsúhlasil hormónovú terapiu.

„...až v 16tich si uvedomila, akú sprostosť spravila. Odvtedy je tvárou kampane proti zhubnej a nebezpečnej propagande,” napísal Matovič s tým, že ide o niečo, o čom prezidentka Čaputová, Progresívne Slovensko a „prisluhovači v médiách” mlčia.

Igor Matovič však zabúda na elementárnu vec, proti ktorej zbrojí - možnosť výberu, ktorá v tomto smere na Slovensku v podstate neexistuje. A to je niečo, o čom „prisluhovači v médiách” mlčať nebudú.

image

Prekvapivé výsledky prieskumu. Najdôveryhodnejším členom vlády je Krajniak, najviac sa prepadol premiér Heger

Heger karhá Matoviča

Premiér v demisii Ediarg Heger pridal na sociálnej sieti Facebook status, v ktorom napísal, že budúcnosťou Slovenska je spájanie, nie rozdeľovanie. „Štvavé kampane proti policajtom, prokurátorom, sudcom, novinárom, liberálom či konzervatívcom, LGBTI+, Rómom, aktivistom či mimovládnym organizáciám je hľadaním nepriateľa tam, kde nie je,” napísal, čím zrejme odkazoval aj priamo na Matoviča. 

Podľa Hegera to len vedie k ďalšiemu rozdeľovaniu občanov. „Ako človek vyznávajúci hodnoty ľudskej dôstojnosti, slobody a demokracie nechcem, aby sa na Slovensku rozrastala politika nenávisti a rozvratu,” doplnil.

Ako dodal, jeho cieľom je politika zjednotenia a jednoty, slušnosti a korektného politického zápasu. „Takého, kde medzi sebou súperia najlepšie riešenia pre krajinu. Chcem byť súčasťou politiky spojených demokratických síl, ktoré budú formovať spoločnosť pre všetkých: modernú, inovatívnu, vzdelanú, kultúrnu, nepolarizujúcu a bezpečnú.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 01:07