Jiří Kajínek bude zápasiť v klietkeInstagram/redface
StoryEditor

Vrah proti psychopatovi. Jiří Kajínek bude v klietke bojovať s Bejrom, honorár ponúka tomu, kto pomôže preukázať jeho nevinu

Antiyoutuber05.05.2024., 09:00h

Red Face oznámila dátum konania ďalšieho galavečera. Organizátori odtajnili aj hlavný zápas, ktorého aktéri zarazili väčšinu ľudí na sieťach. Do klietky sa proti sebe postaví bývalý väzeň Jiří Kajínek a známy YouTuber Aleš „Psychopat“ Bejr.

Lajkuj Brainee.sk na

Red Face má za sebou už tretí galavečer. Hoci bojová organizácia schytáva na sieťach veľkú kritiku, nevzdáva sa a teraz oznámila dátum konania ďalšieho zápasu. Aj napriek tomu, že ešte ani neusporiadali tlačovú konferenciu, lístky sú už v predaji a hlavný zápas večera je už známy, píše Matěj Čech z portálu Antoyoutuber.

Mysleli sme si, že nás už nemôže nič prekvapiť, ale toto sme nečakali, zverujú sa ľudia na sociálnych sieťach. V klietke by sa mal stretnúť YouTuber Aleš „Psychopat“ Bejr s bývalým väzňom, odsúdeným za dvojnásobnú nájomnú vraždu, Jiřím Kajínkom. Ten má vraj špeciálny plán, ako naloží s honorárom zo zápasu.

image

FNC 6 priniesol výhru Fikiho Sulíka aj bizarný ženský súboj. Tlkanec ustál nemožné, Flexking zostáva neporazený

„Dovoľujem si vás pozvať na zápas 15. júna s Alešom Bejrom. Musím povedať, že Aleša všetci poznáte ako výtržníka a človeka, ktorý všetkých napáda. Takže ja s Alešom to tam trošku poriešim,“ hovorí Kajínek vo videu, ktoré organizácia zdieľala na svojom Instagrame.

Video s opicou

Podobné ale oveľa bizarnejšie video natočil aj Bejr. Ten ho poňal svojim známym osobitým štýlom a pravdepodobne zo svojho ubytovania v Egypte prehovoril k opici. „Samozrejme zdravíme Jiřího Kajínka, ty môj malý opičiak pištoľnícky. Prosím ťa tu som, pozri sa na mňa,“ hovorí Bejr na začiatku videa opici, ktorá vedľa neho sedí na stolíku.

Kajínkovu výzvu na zápas vraj prijíma. „Čo na to hovoríš? Si stále nervózny, no tak nie je to v lochu. O chvíľku pôjdeš do klietky, neboj sa, neboj sa,“ pokračuje Bejr. Prečo teda Kajínek s takou výzvou prišiel? Najviac ho zdá sa zaujímajú hlavne peniaze, ktoré dostane zo zápasu. Honorár chce darovať niekomu, kto mu pomôže dokázať nevinu.

„Takýto kúsoček mi zostáva dokázať moju nevinnú. Mám hromadu dôkazov, ale ešte tento kúsoček potrebujem,“ pokračuje. „Dostanem výplatu, ktorá bude naozaj veľmi zaujímavá a tú ja chcem venovať tomu, kto mi pomôže práve tento kúsoček ešte doraziť, aby tam nebolo nič,“ dopĺňa s tým, že sa snaží o obnovu konania svojho prípadu.

Koniec podmienky

V máji tohto roku mu vraj tiež končí sedemročná podmienka, a tak práve kvôli tomu sa už môže ísť popasovať do klietky. Predtým by vraj hrozilo, že keby Bejrovi nejako vážnejšie ublížil, tak by tým podľa jeho vyjadrenia mohol svoju podmienku porušiť.

Podľa Bejra Kajínka nejaký honorár zaujímať nemusí. Jediné, o čo by sa podľa neho mal starať, je jeho cesta do nemocnice po strete s ním v klietke. „Ja som tvoj lekár a ty si môj pacient. Ty si chorý,“ pokračuje, keď hovorí na opici, ktorú má na obojku.

Reakcia ľudí na sieťach na tento zápas je trochu zmiešaná. Väčšina však zdá sa fandí skôr Kajínkovi. „Myslel som si, že v tejto organizácii už ma nemôže nič prekvapiť, ale toto ma naozaj prekvapilo,“ komentuje video organizácie jeden z ľudí na Instagrame.

„Ahoj Kájí, ty tiež. Držím päste pa,“ komentuje video matka známej influencerky Lady „Ladušky“ Kašparovej. Niektorí tiež vyzdvihujú Bejra za to, že sa nebojí žiadnej výzvy. „S odsúdeným vrahom by som sa aj bál do ringu. Ale zase prvá výhra sa hodí,“ píše ďalší.

Neskutočný bizár

Organizácia odtajnila aj zopár ďalších bojovníkov, ktorí by sa na júnovom galavečere v Brne mali ukázať. Bývalý partner bizarnej influencerky Shopaholic Adel Jan Kulas vyzval na zápas teraz už zrejme ex partnera Adel Jozefa „Pepu“ Gotovce. Donieslo sa k nemu vraj, že mláti svoje partnerky, a tak by ho chcel zničiť v klietke.

Keď prehrá, tak mu vraj venuje celý svoj honorár zo zápasu. V ďalšom bizarnom videu vyzvali štyria muži s priezviskom Kotlár na zápas známeho bojovníka MMA Tadeáša „Mawara“ Ružičku.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 09:02