FILE PHOTO: Taylor Swift poses on the red carpet as she attends the 66th Annual Grammy Awards in Los Angeles, California, U.S., February 4, 2024. REUTERS/Mario Anzuoni/File PhotoMario Anzuoni/Reuters
StoryEditor

Skladba z nového albumu Taylor Swift spôsobila ošiaľ. Objavil sa v nej názov londýnskeho baru, teraz praská vo švíkoch

ČTK24.04.2024., 10:00h

Londýnsky bar čelí nečakanému náporu hostí. Môže za to jedna skladba z nového albumu Taylor Swift The Tortured Poets Department.

Lajkuj Brainee.sk na

Londýnsky bar The Black Dog v posledných dňoch čelí enormnému a nečakanému náporu hostí. V najnovšom albume populárnej americkej speváčky Taylor Swift sa totiž objavila pieseň, ktorá nesie rovnaký názov ako bar. Fanúšikovia si to vyložili po svojom a podnik na juhozápade britskej metropoly vzali útokom, píše The Standard.

image

Taylor Swift vydala nový album. The Tortured Poets Department priniesol 31 nových skladieb a rozbíja internet

Skladba má byť o Joeovi Alwynovi

Text piesne hovorí o tom, že niekto, s kým si bola Taylor donedávna blízka, si zabudol vypnúť aplikáciu na zdieľanie polohy a išiel do baru The Black Dog.

Fanúšikovia Taylor Swift si to vyložili ako zmienku o jej bývalom priateľovi, britskom hercovi Joeovi Alwynovi. Speváčka sa k tomu nevyjadrila, ale podobné referencie nie sú v jej tvorbe ničím výnimočným.

Taylor Swift tvorila s Alwynom pár šesť rokov, rozišli sa vlani v apríli. Už v skorších skladbách spomínala miesta v Londýne, kam spoločne chodievali.

Bar začal ponúkať Swift burgre

„Toto je efekt Taylor Swift - čokoľvek, čoho sa dotkne, sa stane virálnym. Sme nadšení,“ uviedla Amy Cowley, ktorá pracuje v bare The Black Dog. „Nie sme si istí, či nás naozaj navštívila. Možno áno a my to ani nevieme. Je to len možnosť, ale je skvelé, ako fanúšikov udržuje v napätí,“ dodala Cowley.

Vedenie podniku sa veľmi rýchlo prispôsobilo a začalo ponúkať "Swift burgre" alebo kokteily inšpirované popovou hviezdou. Zákazníkom, ktorí v piatok večer zaspievali kúsok piesne od Swiftovej personál dokonca načapoval pivo zadarmo.

image

Efekt Taylor Swift. Ako tragédia na jej koncerte prinútila zmeniť v krajine zákony o pitnej vode

Speváčka minulý týždeň vydala svoju jedenástu platňu s názvom The Tortured Poets Department. Desiatky miliónov fanúšikov po celom svete sa nakoniec dočkali dvojalbumu, ktorý priniesol 31 skladieb.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 11:12