Nový seriál Grease: Rise of The Pink Ladies prinesie SkyShowtime už túto jar.
StoryEditor

Najmladšia streamovacia služba na Slovensku SkyShowtime prinesie nový muzikálový hit na štýl Pomády

22.02.2023, 10:40
Autor:
redred

Desaťdielny seriál Grease: Rise of The Pink Ladies z produkcie spoločností Paramount Television Studios bude k dispozícii pre predplatiteľov už na jar.

Muzikálový seriál sa odohráva štyri roky pred pôvodnou Pomádou (Grease). V roku 1954, než začal vládnuť rock‘n‘roll a pred tým, než boli T-Birds najväčší frajeri na škole, sa štyria naštvaní outsideri rozhodnú začať baviť po svojom a vyvolajú morálnu paniku, ktorá navždy zmení strednú školu Rydell High.

Okrem Marisy Davila (Jane) a Cheyenne Isabel Wells (Olivia), v seriáli ďalej hrajú Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) a Jackie Hoffman (zástupkyňa riaditeľky McGee). 

Annabel Oakes („Atypical”, „Transparent”) je nielen scénáristkou a producentkou, ale aj produkčnou a režisérkou seriálu. 

Marty Bowen a Wyck Godfrey sú výkonnými produkčnými za produkčnú spoločnosť TempleHill. Ďalšími výkonnými produkčnými sú Adam Fishbach a Alethea Jones („Made For Love”, „Dollface”, „Evil”), pričom Alethea zároveň režírovala aj pilotný diel a dve ďalšie epizódy série.

Prostredníctvom mediálnej spoločnosti PICTURE START seriál produkuje Grace Gilroy, zatiaľ čo výkonnými produkčnými sú Erik Feig a Samie Kim Falvey. Na choreografii aj réžii sa podieľal JamalSims a hudbu zložil JustinTrante, výkonný hudobný producent a skladateľ nominovaný na cenu GRAMMY.

Služba SkyShowtime je spotrebiteľom k dispozícii prostredníctvom aplikácie SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, Android, a na webových stránkach: www.skyshowtime.com.

Mesačný poplatok za SkyShowtime je EUR 5.99 eura, aktuálne si ho však môžete zakúpiť za EUR 2.99 eura pri aktivácii do 11. apríla 2023.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
29. apríl 2024 14:18