Výrobný závod RAJO v Bratislave
StoryEditor

Rajo sa mení na Meggle Slovakia

29.11.2023, 15:42
Autor:
redred

Názov sa mení iba v prípade spoločnosti, značka produktov Rajo naďalej zostáva. 

 Sila značky RAJO bola aj v minulosti dôvodom, prečo do spoločnosti v roku 2001 vstúpila nemecká spoločnosť MEGGLE AG. Po vyše dvadsiatich rokoch pristúpi materská spoločnosť k formálnej zmene a zjednotí názov svojej slovenskej dcérskej spoločnosti s ostatnými spoločnosťami skupiny MEGGLE.

Od 2. apríla 2024  tak RAJO s.r.o. zmení svoj názov na MEGGLE Slovakia s.r.o., pričom značka produktov RAJO zostane aj naďalej zachovaná. Zmena názvu spoločnosti je technickou záležitosťou a nijako sa nedotkne výrobného programu bratislavského závodu, zamestnanosti, ani samotných produktov. Spotrebitelia ich aj naďalej nájdu na pultoch pod značkou RAJO.

“RAJO je pre mnohých spotrebiteľov voľbou číslo 1. Produkty pod touto značkou sú každodennou  súčasťou ich života a značka RAJO je spolu s našimi zamestnancami a dlhodobými vzťahmi s obchodnými partnermi najväčšou hodnotou firmy na Slovensku. Aj po zmene názvu spoločnosti budeme túto značku naďalej rozvíjať, v čom máme aj plnú podporu a dôveru našej materskej spoločnosti,“ hovorí Branislav Kušnierik, konateľ spoločnosti RAJO.

 

 

 

01 - Modified: 2023-05-03 08:05:32 - Feat.: - Title: Rajo v novej kampani cieli na proteínové produkty
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 15:59