StoryEditor

TIPOS predstavuje nové letné spoty na stieracie žreby a obľúbené LOTO

02.06.2023, 16:09
Autor:
redred

Spoločnosť TIPOS v uplynulých dňoch predstavila dva nové televízne spoty, v rámci ktorých promuje dvojicu svojich produktových línií.

Prvý z dvojice spotov odkazuje na obľúbenú číselnú lotériu LOTO. Pred kamerou sa ukázal, okrem iných, aj Zoltán Gőgh, ktorý je známym jazdcom na flyboarde. V tomto čase sa do vysielania dostal aj spot „Žeby žreby“, v rámci ktorého TIPOS promuje obľúbené stieracie žreby.

Koncept oboch reklám kreatívne zastrešila a zrealizovala agentúra MullenLowe GGK. „TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., sa vo svojich nových reklamných spotoch rozhodla zamerať na dvojicu najúspešnejších produktov v našom portfóliu. Číselná lotéria LOTO už roky patrí medzi tie najobľúbenejšie hry Slovákov. Populárne sú aj stieracie žreby, ktoré sa ako darčeky stali súčasťou nezabudnuteľných udalostí – svadieb či rôznych osláv,“ povedala hovorkyňa spoločnosti TIPOS Adriana Podobová.

image

Nové kampane od TIPOSU.

Číselná hra LOTO šíri radosť

Kampaň LOTO výhercovia šíria radosť rozvíja dlhodobý komunikačný koncept – Radosť má mnoho podôb. TV spot bol postavený na insighte z medzinárodného výskumu, v ktorom vedci zistili, že výhercovia lotérií si peniaze najviac užijú, keď ich zdieľajú so svojimi blízkymi. Tomu zodpovedá idea reťazového šírenia radosti v rámci najbližšej rodiny. Vďaka výhre mladého páriku si užíva každý člen a všetci spolu.

Vizitka kampane LOTO

Produkcia: Right&Stuff | STORYTELLERS

Réžia: Paulína Mačáková

Klient: TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s.

Hudba: Ofer Koren – Sax Party

Agentúra: MullenLowe GGK

Creative Director: Vlado Slivka

Strategy: Róbert Cyprich, Jakub Straka

Account Director: Patrik Stantien

Head of Art: Braňo Mladý

Copywriter: Mário Lapoš

Žeby žreby? Jedine tie od TIPOSu!

V nasledujúcich týždňoch na televíznych obrazovkách uvidíme aj spot „Žeby žreby“, ktorý metaforicky pracuje s otázkou: Čo je ten ideálny dar pre vašich blízkych? Odpoveďou je rečnícka otázka "Žeby žreby?" Žreby sú darček, ktorý dáva nádej a nezapadne prachom, ako niečo hmotné a nie podľa gusta obdarovaného.

V hlavných úlohách sa vo vtipnom spote „Žeby žreby“ ukážu obľúbení herci – Peter Kadlečík, Bronislava Kováčiková a Adam Jančina. Na scéne sa objavilo celkovo 22 účinkujúcich vrátane komparzu.

Vizitka kampane ŽEBY ŽREBY

Produkcia: Right&Stuff | STORYTELLERS

Réžia: Max Turek

Klient: TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s.

Hudba: No Clouds in the Sky, Bobby Cole (PRS)/Award Winner, Milo Deering (BMI)/Eine Kleine Nachtmusic: Romanze Andente, Worldwife Public Domain

Agentúra: MullenLowe GGK

Creative Director: Vlado Slivka

Strategy: Róbert Cyprich, Jakub Straka

Account Director: Katarína Prikler

Head of Art: Braňo Mladý

Copywriter: Mário Lapoš

01 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr 02 - Modified: 2023-11-09 18:44:51 - Feat.: - Title: BILLA prichádza s novou kampaňou. Vyzýva Slovákov, aby neskrývali svoje kvality 03 - Modified: 2023-12-07 10:07:21 - Feat.: - Title: ADMA názor: Dokáže AI nahradiť kreatívu, dizajn či dokonca celý marketing? 04 - Modified: 2023-09-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Andrea Jurgošová: Dobrý copywriter sa nevypíše za počítačom, ale tým, že skúša nové veci 05 - Modified: 2023-08-21 08:34:51 - Feat.: - Title: Focus na mladých: Nie je problém zasiahnuť GEN Z, ale zaujať ju (anketa Stratégií medzi expertmi digitálnych a mediálnych agentúr)
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:25