Martin Pipek.
StoryEditor

Novým marketingovým riaditeľom HONOR pre Slovensko a Českú republiku je Martin Pipek

19.09.2023, 10:04
Autor:
redred

Skúsený marketér bude mať na starosti budovanie tejto globálnej technologickej značky na lokálnych trhoch, nastavenie stratégie pre sociálne siete a dohľad nad PR.

Svoje mnohoročné skúsenosti s marketingom v oblasti smartfónov získal v spoločnostiach Xiaomi a Huawei, kde mal na starosti rôzne marketingové kampane, kampane na sociálnych sieťach, spolupráce s influencermi, organizovanie eventov a PR. Ako Chief Technical Officer následne okrem iného organizoval školenia o nových produktoch.

Martin Pipek je doslova nadšenec mobilných telefónov. Prvý mobilný telefón dostal v roku 1999 a od tej doby vyskúšal a otestoval stovky ďalších telefónov od rôznych značiek. Medzi jeho záľuby patrí fotografovanie, nielen smartfónom, najmä pri cestovaní.

K svojej novej pozícii uviedol: „Česká republika a Slovensko sú z pohľadu smartfónov veľmi zaujímavé a rýchlo rozvíjajúce sa trhy. Mojou prioritou v tejto novej pozícii bude predovšetkým sústrediť sa na zvýšenie pozitívneho povedomia o značke HONOR a tiež ukázať, aké inovácie spoločnosť HONOR chystá a prináša na oba trhy, nielen v oblasti smartfónov. Teší ma, že môj nástup je práve v čase, keď bol predstavený najtenší skladací telefón na svete HONOR Magic V2.“

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 09:47