StoryEditor

Na slovenský trh vstúpil nový hráč s elektronikou. Smarty prináša iný koncept predajní

24.03.2023, 14:39
Autor:
redred

Súčasťou konceptu sa stanú aj predajne Brlohu, ktoré sa postupne zaintegrujú do vznikajúcej pobočkovej siete Smarty.

Skupina Smarty BRANDS českého podnikateľa Petra Syrůčka v piatok predstavila prvú predajňu Smarty v bratislavskom Avione.

V nej na ploche takmer 150m2 ponúkne to najlepšie zo sveta elektroniky. Už začiatkom mesiaca odštartovala aj prevádzku rovnomenného e-shopu Smarty.sk.

image

Smarty predstavil nový koncept predajní.

Smarty BRANDS má za sebou 10 rokov fungovania na českom trhu, kde sú jej súčasťou siete predajní a e-shopy JRC, Smarty a iWantApple Premium Reseller.

Brloh ako súčasť konceptu predajní

Skupina na Slovensku nie je úplným nováčikom. Od roku 2021 vlastní sieť ikonických predajní Brloh s ponukou pre gaming. Tie sa postupne začlenia do vznikajúcej siete Smarty, kde budú tvoriť osobitnú gamingovú zónu pod označením Brloh.

Zákazníci tak v kamennej sieti nájdu na jednom mieste to najlepšie zo Smarty.sk, aj gamingový sortiment Brlohu. Pobočky prepoja predaj na mieste, výdaj tovaru z e-shopu a servis zákazníkom Smarty aj Brlohu.

image

Smarty predstavil nový koncept predajní.

„Okrem expanzie kamenných predajní a úspešného štartu e-shopu sa určite budeme sústrediť na vdýchnutie nového života Brlohu. Ten dostane v novom koncepte predajní viac priestoru.Našou ambíciou je aj postupné rozšírenie ponúkaného portfólia,“ uviedol zakladateľ a majiteľ Smarty BRANDS Petr Syrůček.

Slávnostné otvorenie a výrazné zľavy pre všetkých

Prvá predajňa otvorí brány návštevníkom už v sobotu 25. marca. Na návštevníkov čaká sprievodný program, známy techinfluencer Ducklok a predovšetkým výrazné zľavy – 20 percent zľavy na sortiment Samsung, 10 percent na vybrané produkty Apple, akciový PS5 bundle s God of War: Ragnarok a HorizonForbidden West v hodnote 599,99€, Nintendo Switch za 239,99€, Akcia 3+1 na Pokémon TCG a mnohé ďalšie.

image

Smarty predstavil nový koncept predajní.

Expanzia do celého Slovenska

Smarty plánuje postupne expandovať na celé Slovensko a do konca roka otvorí niekoľko vynovených pobočiek, v ktorých si zákazníci budú môcť vybrať a vyskúšať mobilné telefóny, počítačové hry aj konzoly, kúpiť herný merch a zároveň sa s predajcom poradiť, ako najlepšie na mieru nastaviť vlastný počítač, alebo ako si zariadiť smarthome.

menuLevel = 2, menuRoute = news/archiv-clankov, menuAlias = archiv-clankov, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 23:01