Sny o našich emóciách nikdy neklamú.Snímka: Pixabay.com
StoryEditor

Psychológ odhalil 9 najbežnejších snov a ich skutočný význam

07.03.2016, 05:00
Životný štýl
Raz lietate, inokedy vás niekto prenasleduje. Čo znamená, keď tieto veci zažijete v sne?

Psychológ Ian Wallace interpretoval viac ako 150-tisíc snov počas svojej 30-ročnej praxe. Zostavil zoznam deviatich najčastejších snov, ich význam a čo by sme mali urobiť v reálnom svete, ako píše independent.co.uk.

9. Nájdenie nevyužitého priestoru

Čo to znamená: Všetky izby v dome reprezentujú rôzne aspekty vášho charakteru. Takže nájdenie nepoužívanej miestnosti naznačuje, že ste objavili talent, o ktorom ste predtým nevedeli.

Čo by ste mali urobiť: Čím viac času strávite skúmaním svojho skrytého talentu, tým väčšia je pravdepodobnosť, že nájdete ďalšie nové možnosti v reálnom živote.

8. Vozidlo mimo kontroly

Čo to znamená: Auto predstavuje vašu schopnosť urobiť pokrok smerom ku konkrétnemu cieľu. V bdelom stave môžete mať pocit, že nemáte dostatočnú kontrolu nad vašou cestou k úspechu.

Čo by ste mali urobiť: Namiesto toho, aby ste sa snažili mať pod kontrolou túto situáciu, podľa odborníka by ste mali zvoľniť tempo a dať priestor svojim základným inštinktom a motivácii. To vás správne nasmeruje a ukáže vám najlepšiu cestu.

7. Pád

Čo to znamená: Ak padáte vo sne, ste pevne upnutá a zaoberáte sa konkrétnou situáciou v bdelom stave. Musíte sa viac uvoľniť a spomaliť.

Čo by ste mali urobiť: Odstráňte obavy zo straty kontroly nad určitou situáciou, niekedy stačí len veriť sebe a nechať to plynúť len tak.

6. Lietanie

Čo to znamená: Byť schopná lietať naznačuje, že sa musíte odbremeniť od okolností, ktoré vás zaťažujú v reálnom živote.

Čo by ste mali urobiť: Na prvý pohľad to vyzerá ako pocit oslobodenia, kedy sa cítite šťastná. Dospeli ste k určitému závažnému rozhodnutiu, čo vás akoby oslobodilo od veľkej zodpovednosti. Ak nie, je načase tak urobiť a konečne sa rozhodnúť. Hneď vás to oslobodí.

5. Nepripravená na skúšku

Čo to znamená: Skúšky predstavujú ako hodnotíme našu schopnosť podať výkon. Takýto sen naznačuje, že v skutočnosti veľmi kriticky skúmate svoj vlastný výkon v bdelom stave.

Čo by ste mali urobiť: Skôr než sa ponoríte do seba a kriticky sa začnete hodnotiť, myslite na svoje znalosti a úspechy, ktoré ste už dosiahli namiesto neustáleho kritického hodnotenia.

4. Nahá na verejnosti

Čo to znamená: Oblečenie si vyberáme preto, aby sme ukázali svoj imidž ľuďom okolo nás. Byť nahá na verejnosti naznačuje, že existuje situácia vo vašom reálnom živote, kedy sa cítite zraniteľná.

Čo by ste mali urobiť: Aj keď by to mohla byť potenciálne trápna situácia, niekedy sa stačí otvoriť ostatným, aby mohli vidieť, čo sa skutočne vo vás skrýva. Neuzatvárajte sa príliš do seba.

3. Neviete nájsť záchod

Čo to znamená: Toalety predstavujú to, ako reagujeme na niektoré z našich najzákladnejších potrieb, takže problémom v reálnom živote je neschopnosť jasne vyjadriť svoje vlastné potreby.

Čo by ste mali urobiť: Starajte sa viac o svoje potreby, než o potreby druhých.

2. Keď vám vypadnú zuby

Čo to znamená: Vaše zuby symbolizujú to, ako sa cítite silná a aké máte sebavedomie. V niektorých situáciách v reálnom živote sa však vaše sebavedomie doslova rozpadá.

Čo by ste mali urobiť: Nepozerajte sa na situáciu ako na niečo, čo vám uberá silu, ale skúste pokojne popremýšľať nad skutočnosťami. Vychutnajte si to ako výzvu.

1. Ste niekým prenasledovaná

Čo to znamená: V reálnom živote čelíte určitému problému, no neviete, ako ho vyriešiť.

Čo by ste mali urobiť: Tento problém je pre vás skvelou príležitosťou sledovať konkrétne osobné ambície. Aj keď to môže vyzerať desivo, vaši prenasledovatelia vás upozorňujú na túžby a sny, ktoré sa snažíte naplniť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 08:54