Niektoré tajomstvá si radšej nechajte pre seba.dreamstime
StoryEditor

Tieto tajomstvá si radšej nechajte pre seba! Nehovorte o nich ani najlepšej kamarátke!

12.03.2024, 14:00
Vzťahy

Niektoré tajomstvá by mali ostať tajomstvami aj pred vašimi najbližšími. Aj keď vás to možno bude veľmi lákať, podeliť sa o ne so svojou najlepšou kamarátkou, v niektorých prípadoch si radšej zahryznite do jazyka. Veď viete...nikdy neviete.

Pre seba by ste si mali nechať najmä tie tajomstvá, ktoré by mohli naštrbiť vaše vzťahy, kompromitovať vás, prípadne ublížiť vám, alebo niekomu z vašich blízkych.

Nevera

Otázne je či sa v prípade, že ste sa dopustili nevery je čím chváliť...Ak by ste sa predsa len chceli o túto svoju skúsenosť podeliť hoci aj s najlepšou kamarátkou, zahryznite si radšej do jazyka. Dnes by ste možno dali ruku do ohňa za to, že by za žiadnych okolností nikomu neprezradila vaše veľké tajomstvo, no pravda je taká, že nikdy neviete čo vám život prinesie do cesty a či sa aj priateľky na život a na smrť časom neodcudzia.

Interupcia

Interupcia  je stále veľmi diskutovaná téma a nie každý má pre ňu pochopenie. Aj napriek tomu, že je to výhradne právo a rozhodnutie konkrétnej ženy, či sa pre tento zákrok rozhodne. Sú dokonca ženy, ktoré zo strachu pred nepochopením toto rozhodnutie zatajujú aj pred svojim partnerom. Možno by ste toto rozhodnutie chceli s niekým zdieľať, podeliť sa o ťažobu, ktorá je častokrát neznesiteľná, no buďte v tomto prípade opatrné a dobre si premyslite či a komu toto tajomstvo prezradíte. Najmä ak ste o ňom rozhodli sama a váš partner nemá o zákroku ani tušenie.

Minulosť

Kto sa v mladosti nedopustil nejakých nerozvážností či činov, na ktoré nie je úplne hrdý? Minulosť so sebou prináša rôzne temné stránky, ktoré by ste najradšej vymazali nielen z vašej pamäte. Na niektoré ste možno aj doplatili a iné si so sebou nesiete ako bremeno po celý život. Práve s týmto „nákladom“ by ste možno potrebovali pomôcť a to tak, že sa oň podelíte. Vaši najbližší vás zrejme súdiť nebudú ani za tie najväčšie zlyhania. No pokiaľ si chcete byť istí, že s vašou minulosťou viac nebudete konfrontovaní, nechajte ju radšej zamknutú v pomyselnej trinástej komnate.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:09