Muži lovia náhodné ženy.dreamstime
StoryEditor

Fenomén pouličných lovcov možno úraduje aj u nás. Stretli ste sa s týmito mužmi aj vy?

10.03.2024, 14:00
Vzťahy

V susedných Čechách sa už môžete stretnúť s novodobým fenoménom, pickuperstvom. Muži sa takouto formou zabávajú nezáväzným oslovovaním náhodných žien. Účelom je získať od nich telefónny kontakt, úspešne ich pozvať na rande a vo finále mať aj nezáväzný sex. Ženy sú ich korisťou a čím viac ich majú, tým väčšie zadosťučinenie je to pre ich ego.

Zábavke tohto druhu už holdujú muži na celom svete pomerne dlho. Zaznamenané komunity sú aj u našich susedov. No vznikajú takéto skupinky už aj u nás?

Spoločný cieľ

Lovci, alebo pickuperi tvoria komunity a stretávajú sa prevažne na sociálnych sieťach, kde si navzájom radia, ale zároveň sa chvália svojimi úlovkami. Tými sú samozrejme ženy. Ten, kto získa čo najviac úlovkov, sa samozrejme môže tešiť obdivu zo strany svojich spolu lovcov. Cieľom je získať telefónne kontakty, ísť na rande, alebo mať sex. Čím viac takýchto úlovkov, tým samozrejme lepšie.

Ide len o jedno

Títo lovci sa o ženách často vyjadrujú len ako o ich potenciálnej koristi. Akonáhle získajú to čo chcú, začnú byť pre nich nezaujímavé. Títo muži sa navzájom hecujú k čo najlepším výsledkom. Navzájom si radia a dávajú si tipy ako od žien dostať to, čo chcú. Niektorí počas dňa a noci skutočne len zbierajú telefónne čísla a úplne im to stačí. Vyšší level je počet žien, ktoré dostanú do postele.

Sebavedomie

Myslíte si, že títo muži musia mať veľké sebavedomie, keď si trúfnu na takýto lov? Ste na omyle. Väčšinou je ich sebavedomie veľmi nízke a toto je forma akou si ho vedia trošku zdvihnúť. Zdokonaľujú sa v technikách manipulovania a viac než získaná korisť ich teší ak sú vo svojej komunite považovaní za super lovcov. Postupne sa tak stávajú závislí na tomto uznaní a chcú stále viac a viac. Že za sebou možno nechávajú spúšť v podobe sklamaných či oklamaných žien je pre nich absolútne nepodstatné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:50