Unsplash.com
StoryEditor

Tajomstvo odkryté: Týchto 7 tipov ťa premení na sebavedomú šelmu

06.05.2024, 00:00
PR Články

Aj ty počuješ neustále v hlave ten otravný hlas, ktorý sa ťa snaží presvedčiť, že nie si dosť?

Dosť dobrá, dosť pekná, dosť štíhla, dosť úspešná, dosť starostlivá...

Ak aj ty už máš dosť tejto neustálej sebakritiky, pomôžeme ti.

Týchto 7 krokov ťa povedie k väčšej sebaláske a sebavedomiu.

Pripravená?

1. Pripomeň si to nevinné dieťa, ktoré sa v tebe skrýva

Nalep si na zrkadlo svoju fotku z detstva a uvedom si, že vždy, keď sa rozprávaš sama so sebou (nielen v zrkadle), rozprávaš sa s tým malým dievčatkom v sebe. Ona tam v tebe vždy bola a vždy bude. A ty ju predsa nechceš zraniť.

Naopak - chceš jej dať lásku, prijatie a ocenenie, ktoré potrebuje. A ktoré si zaslúži.

2. „Nadabujsvojho kritika inak

Keď ti tvoj vnútorný hlas hovorí niečo nepekné ako “Si nanič!” “Aj tak sa to znova pokazí.” “Ani sa nesnaž!”…

Predstav si, že tieto vety znejú smiešne vysokým hlasom, akoby išli z úst nejakej animovanej postavičky, napríklad Speedyho Gonzalesa. V tom momente ich prestaneš brať vážne a bude ti z nich naopak - do smiechu.

3. Pripomeň si, ako ďaleko si už prešla

Máme tendenciu sa vždy porovnávať s naším budúcim ja a pozerať sa na to, čo ešte nemáme a čo sme ešte nedosiahli.

Ale skús sa na chvíľku obzrieť do minulosti na prekážky, ktorými si si prešla. Na ciele, ktoré si UŽ dosiahla. O mnohých veciach, ktoré máš dnes, si v minulosti mohla iba snívať. Oceň sa za túto svoju jedinečnú cestu.

image
Unsplash.com

4. Daj si nejakú novú výzvu

Najviac zaručeným receptom pre vyššie sebavedomie, je robiť niečo nové a vzrušujúce, niečo, čo je pre nás skutočnou výzvou, v ktorej musíme prekonať sami seba.

Mimochodom, skvelou príležitosťou je aj táto 60-dňová Výzva do plaviek

5. Dopraj si detox od toxických ľudí

Akými ľuďmi sa obklopuješ? Podporujú ťa? Chvália ťa? Pomáhajú ti rásť? Alebo sa iba sťažujú, kritizujú a nikdy im nič nie je dosť dobré?

Naše okolie má OBROVSKÝ vplyv na naše sebavedomie.

image
Unsplash.com

6. Nedávaj dôležitosť fotkám

Aj tebe sa občas stane, že sa vidíš na nejakej fotke z nelichotivého uhlu a povieš si: “To je hrozné! To takto vyzerám?”

Určite si aj ty niekedy skúsila odfotiť dych berúci západ slnka alebo krásny spln na oblohe. A potom si zistila, že tá fotka vôbec nezachytila skutočnú krásu, ktorú si videla na vlastné očí. Čo ak je to takto aj s tebou? Žiadna fotka nikdy nezachytí tvoju skutočnú hlbokú krásu. Lebo je to len fotka. Nedávaj jej väčšiu dôležitosť ako si zaslúži.

7. Dopraj svojmu telu endorfíny

Naše duševné a fyzické zdravie sú spojené nádoby. Keď zlepšíš jedno, krásne sa pridá aj druhé. A pravidelné cvičenie je skvelý nástroj, ako to dosiahnuť. Navyše, s lepšou kondičkou prichádza silnejšie sebavedomie.

Ak by si v tomto uvítala pomoc a podporu, máme pre teba overený tip, ktorý každoročne obľubujú desaťtisíce Sloveniek.  

Už 6. 5. 2024 sa začína 60-dňová Výzva do plaviek s Fitshakerom.

Prihlásené sú tisíce  žien, ktoré sú odhodlané na sebe do leta poriadne zamakať a vybudovať si nové návyky, vďaka ktorým budú mať zdravší, šťastnejší život a silné sebavedomie.

image
Unsplash.com

Výzva bude plne online vo forme tréningových videí, takže ju zvládneš z pohodlia svojej obývačky a stačí ti na ňu iba 30 minút denne, takže ju zvládneš aj pri kope povinností. Navyše je Výzva do plaviek po prvýkrát rozdelená na dve úrovne - pre úplných začiatočníkov a pokročilých. Vyberie si tak naozaj každý.

Práve sebavedomie, ktorého nedostatkom často trpíme, je jej hlavnou témou a mimochodom, tvojim výživovým poradcom nebude nikto iný ako Michal Páleník, ktorého poznáte aj z TV reality show o chudnutí.

Fitshaker za 10 rokov od svojho vzniku už pomohol schudnúť tisíckam žien. Prihlás  sa ešte dnes a vybuduj si do leta nielen šťavnaté krivky ale aj neoblomné sebavedomie.

Výzva začína už v pondelok 6. 5. 2024! Prihlás sa na www.vyzvadoplaviek.sk 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 10:56