CCC
StoryEditor

Nová kolekcia Reebok je už k dispozícii v CCC! Objavte najväčší výber obuvi od ikonickej značky

19.03.2024, 00:00
PR Články

Najnovšia kolekcia Reebok v CCC je lahôdkou pre fanúšikov športového štýlu. CCC, ako jeden z najväčších distribútorov značky Reebok v Európe, ponúka najväčší výber produktov tejto ikonickej značky. Ponuka zahŕňa nadčasové a trendy modely tenisiek od 44.99 eur, ako aj praktické tašky, batohy a kufre. Tu si každý nájde niečo pre seba!

Rôzne kolekcie Reebok v CCC sú kombináciou klasiky a moderna. Nájdete tu tradičné, nadčasové modely, ako sú Reebok COURT. Tieto úzke, bielo tenisky s vintage atmosférou, patria medzi najobľúbenejšie modely Reebok. Fanúšikovia topánok s viac športovým, dynamickým dizajnom môžu zaujať modely JOGGER a RIDER.

image
CCC

Sú inšpirované bežeckými topánkami, majú štíhlu siluetu a kontrastné logo. Trochu robustnejší model BASKET je poctou basketbalovému štýlu, s ktorým je značka úzko spätá.

image
CCC

Pohodlné batohy, praktické a športové tašky sú skvelým doplnkom k neformálnym, každodenným štýlom. Tie, ktoré sú vidieť v kolekcii Reebok v CCC, sú klasické modely, ktoré sú známe už roky. Dominantné čierno-biela farebná kombinácia vo výbere obuvi bola zmiešaná s živými, výraznými farbami vo výbere batohov. Okrem modrej a teplej hnedej sú tu aj módne strieborné odtiene farieb a Peach Fuzz, jemný broskyňovo-oranžový odtieň, farba roku 2024. Určite si prezrite aj ponuku kufrov Reebok. Nájdete tu aj väčšie modely na dlhé cesty. Teraz môžete využiť aj -20 % na jeden vybraný produkt z kategórie tašky, batohy a kufre pri nákupe topánok. Ponuka platí do odvolania alebo do vypredania zásob.

image
CCC

Photoshooting kolekcie CCC spája trendy, životný štýl a šport, teda tri prvky, ktoré reprezentujú značku Reebok. Modelky Zelda Smyth a Noa Indigo Blaaker sa objavili spolu s poľským modelom, milovaného svetom módy, Dominikom Sadochom.

image
CCC

Kolekcia Reebok je k dispozícii v obchodoch CCC, v aplikácii a na ccc.eu.

FOLOW US ON:

Instagram: @cccshoesbags

Facebook: CCC

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:12