McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, Lenka Madlenová
StoryEditor

Známe influencerky v Parndorfe: Barbora Bakošová či Lenka Tekeljaková zažiarili v trendy outfitoch

13.03.2024, 00:00
PR Články

Známe Slovenky do Parndorfu prilákali zľavy až 70 % z outletových cien na značky ako Aigner, Karl Lagerfeld či Guess.

Jar už je za rohom, no váš sezónny šatník ešte nie je kompletný? Potom by ste si nemali nechať ujsť módnu udalosť sezóny -  Fashion Shopping Week v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf. S ponukou až mínus 70-percentnej extra zľavy z outletových cien sa od 11. do 16. marca môžete tešiť na nákupy, kde si každý najde to pravé.

image
McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, Lenka Madlenová

Ktoré kúsky zaujali známe krásky?

Jedinečné ceny prilákali do Designer Outlet Parndorf aj slovenské modelky Barboru Bakošovú a Lenku Tekeljakovú, influencerku Denisu Vyšnovskú či fitnesku Janu Šimkovič a ďalšie. Známe influencerky si spoločne užili brunch, následne navštivili predajne značiek ako Under Armour, UGG, Coccinelle či adidas. Dievčatá boli počas nákupov neprehliadnuteľné aj vďaka štýlovým outfitom, ktoré pripomínali postavy zo známeho seriálu Emily in Paris, ktorá je tiež veľkou milovníčkou módy.

Vďaka širokej ponuke predajní od módnych a športových značiek až po kozmetiku a bytové doplnky od Aigner, Karl Lagerfeld, Guess, Watch Station, Napapijri, Geox a mnohých ďalších, tu nájdete najnovšie must-have kúsky tejto sezóny pre celú rodinu. Viac ako 160 obchodov si môžete užiť aj po práci, vďaka predlženým otváracím hodinám od pondelka do piatka do 21.00 h, v sobotu do 18.00 h.

image
McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, Lenka Madlenová

Nové značky v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

Rozmanitosť značiek v centre sa neustále rozširuje - spoločnosť Spyder nedávno otvorila svoj prvý európsky outletový obchod, práve v outletovom centre v Parndorfe. Táto americká značka je známa pre svoj moderný outdoorový životný štýl - na svahoch aj mimo nich. Spyder kombinuje pokročilé technológie s jedinečným dizajnom, pričom v ich ponuke nájdete bohatý výber od športového oblečenia až po kúsky určené na voľný čas, plavky ale aj doplnky pre ženy, mužov a deti.

V novom šate si užijete aj znovu otvorené predajne Strellson a Tom Tailor. Prepracované materiály, ako napríklad pravá koža a vynikajúce látky z talianskych tkáčskych závodov, robia z každého kúsku značky Strellson - od oblekov a nohavíc až po tričká – výrazný a jedinečný kúsok. Značka Tom Tailor, ktorá je zameraná na ležérny životný štýl, zaujme nadčasovou ponukou a kľúčovými štýlmi pre každodenný ležérny vzhľad.

image
McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, Lenka Madlenová

Ruské koleso a zábava pre celú rodinu

Jazda na novom ruskom kolese je skvelým spôsobom, ako zavŕšiť „Perfect Shopping Day Out“ v Designer Outlet Parndorf. Výhľad z kolesa na obľúbené značkové predajne, za jasného dňa dokonca až k Neziderskému jazeru je skutočne dychberúci. Jarnú atmosféru centra si užijete aj s prvotriednymi kulinárskymi špecialitami, v reštaruáciách ako wagamama, Lia‘s alebo Sacher Café.

"S príchodom jari sa Designer Outlet Parndorf rozžiari v mimoriadnej kráse. Fashion Shopping Week predznamenáva začiatok sezóny a prináša našim hosťom spŕšku farieb. Vďaka dodatočným zľavám a čerstvým ponukám na obľúbené top značky je zábava pri nakupovaní pod holým nebom zaručená. Gastronomické atrakcie a ruské kolo prispievajú k fantastickej atmosfére a vytvárajú dokonalé prostredie pre nezabudnuteľný rodinný výlet v Parndorf Designer Outlet," prez prezradil Mario Schwann, generálny riaditeľ Designer Outlet Parndorf.

image
McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, Lenka Madlenová
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:27