Krém z kozieho mlieka udržiava vašu pleť v kondícii.dreamstime
StoryEditor

Kozmetika s obsahom kozieho mlieka je elixírom pre vašu pleť. Pre toto by ste ju mali vyskúšať

24.03.2024, 08:00
Krása a móda

Kozmetiky, ktorá obsahuje kozie mlieko neustále pribúda. Už aj veľké kozmetické firmy prišli na to, že práve táto ingrediencia bude na Vašu pleť pôsobiť doslova ako elixír krásy. Je to vďaka dokonalému zloženiu, ktoré v sebe práve kozie mlieko ukrýva.

Krémy s obsahom kozieho mlieka sú okrem iného vhodné aj pre pleť, ktorá je citlivá a má sklony k rôznym alergickým reakciám.

Výnimočné účinky

Kozie mlieko je výnimočné najmä vďaka vysokému obsahu bielkovín, antioxidantov, vitamínov a minerálov. Vďaka tomu bude vaša pleť zdravá, žiarivá a vitálna. Okrem vitamínov A a B sú v ňom prítomné aj AHA kyseliny, ktoré vašej pleti dodávajú potrebnú hydratáciu. Obzvlášť ju ocení namáhaná pleť so skonom k nadmernému vysúšaniu, ale aj ekzematická či aknózna pleť. To všetko aj vďaka antibakteriálnym účinkom kozieho mlieka.

image

Kozie mlieko je plné antioxidantov a vitamínov.

dreamstime

Mladistvý vzhľad

Asi motiváciou všetkých, predovšetkým žien, je udržať si pleť čo najdlhšie mladú. Aj v tomto prípade by ste mali siahnuť po produktoch, ktoré obsahujú práve kozie mlieko. Okrem antioxidantov obsahujú ceramidy a tiež koenzým Q10, ktoré spoločne bojujú proti prvým príznakom starnutia pleti, proti vráskam, ale zároveň zachovávajú svieži vzhľad pleti bez známok únavy. Pokožka bude vďaka krémom s obsahom kozieho mlieka jemná, no pevná. Za zmienku ešte určite stojí, že stabilizuje pH pokožky a podporuje jej regeneráciu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:05