Instagram/zuramoda
StoryEditor

3 rady pre poriadok v šatníku. Aby ste mohli nakupovať s Evitou. Dnes to vypuklo!

15.05.2017, 10:30
Krása a móda
Máte plnú skriňu a nové kúsky by sa tam nezmestili? Tak si urobte vo vašom šatníku poriadok, podľa 3 jednoduchých tipov a vytvorte si miesto pre nové krásne oblečenie. Máte ešte aj o dôvod navyše, pretože dnes vypukli Nákupy s Evitou! Vďaka fantastickým 200 kupónom si tak môžete spraviť radosť fantastickými zľavami!

Poriadok v šatníku dosiahnete týmto postupom:

1. Vyhoďte, čo už naozaj nenosíte

Áno, my vieme. Niekedy je ťažké vzdať sa vecí, pretože si stále myslíte, že si ich ešte niekedy oblečiete. A potom to trčí v skrini ďalšie dlhé roky, zaberá vám to miesto a ani vás nenapadne, že by ste to mohli k niečomu doladiť. Takže buďte nekompromisná a tieto zabudnuté kúsky vyhoďte! Platí tu pravidlo 2 rokov, čo znamená, že ak ste danú vec nemali oblečenú viac ako dva roky, musí jednoducho preč – ak je vám ľúto ju vyhodiť, niekomu ju darujte. Srdcovky, ktorých by vám bolo naozaj ľúto (nemalo by ich byť však veľa) dajte v skrini do „druhého radu“.

2. Organizujte

Poriadok v skrini dokážete „vyčarovať“ aj tak, že si uložíte veci podľa systému podobnosti. To znamená, že si oblečenie môžete roztriediť na sukne, nohavice, kabáty, blúzky a potom podľa farby, dĺžky, alebo si môžete na vešiak zavesiť hotové outfity, ktoré najčastejšie nosíte.

3. Kombinujte už pri nakupovaní

Pri nákupoch buďte opatrná. Ešte predtým, ako si danú vec kúpite, v hlave si premyslite, či môžete danú vec skombinovať minimálne s tromi kúskami z vášho šatníka. Ak vám nenapadnú ani len tie tri, danú vec si nekupujte, nech by sa vám páčila akokoľvek, nevyužili by ste ju.  Ak by ste chceli váš šatník kompletne zmeniť, začnite základnými kúskami, ktoré sa dajú jednoducho doladiť. K takým patrí napríklad sukňa, blúzka, šaty, nohavice a samozrejme topánky a kabelka.

Viac informácií o nákupoch nájdete na www.nakupysevitou.sk.

magazín Evita

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 13:04