Oporou jej je dcéra Lydka.Instagram/Lucia Sladeckova
StoryEditor

Známa influencerka skončila v nemocnici. Bojuje s neskutočnými bolesťami a bojí sa toho, čo bude nasledovať

27.03.2024, 18:30
Celebrity

Známa influencerka Lucia Sládečková skončila v nemocnici. Jedna z najobávanejších infekcií, horúčka dengue neobišla ani ju. Jej stav je síce stabilizovaný, no aj napriek tomu má neskutočné bolesti a zároveň obavy z toho, či bude všetko v poriadku.

Lucia býva prechodne na Slovensku a v Thajsku, kde si zakúpila aj svoju vlastnú nehnuteľnosť. Tentokrát však piesočnaté pláže na nejaký čas vymení za pokoj na lôžku.

Postrach turistov

Horúčka degue je postrachom mnohých turistov, ktorí sa rozhodnú vycestovať za hranice Európy, hoci aj tu už boli zaznamenané prípady tohto infekčného ochorenia. Prejavy infekcie sú sprevádzané rôznymi prejavmi. Okrem iného veľkými bolesťami celého tela a tiež vysokými horúčkami.

image

Lucia skončila v nemocnici s horúčkou dengue.

Instagram/Lucia Sladeckova

Druhý domov

Lucia Sládečková je známa influencerka a tiež jedna z najvýraznejších slovenských mejkap artistiek. Prechodne žije na Slovensku a v Thajsku, kde má svoju vlastnú nehnuteľnosť. Spoločnosť jej tam robí dcéra Lýdia a mama, ktorá jej pomáha s jej výchovou. V týchto dňoch bude Lucia potrebovať pomoc ešte o niečo viac. Po uštipnutí komárom totiž skončila v nemocnici: „Sama tomu neverím.. mňa ani komáre nechcú... a predsa.. extrémna vnútorná bolesť všetkého tlak v hlave tak silný, že som myslela, že mi vytlačí oko. Ani sedieť, ani stáť.. ani spať.... vnútorná horúčka a zimnica.. ja sa inak vôbec neľutujem a bolesť zvládam celkom fajn.. ale išli sme do nemocnice… nerada vysvetľujem, čo ma boli a čo mi je, asi vryté spomienky, ale prišli výsledky a vďaka Bohu som na tom lepšie akoby čakala doktorka.. pustili ma domov a to som extrémne vďačná, ale zajtra sa ide späť do nemocnice.. najviac ma desí to vnútorne krvácanie, bude dobre.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:24