Dara nedávno absolvovala jeden z najväčších koncertov jej kariéry.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Rolins prezradila, bez koho si už život nevie predstaviť: Táto bytosť jej prekopala život!

25.03.2024, 14:00
Celebrity

Dara Rolins (51) v poslednom období nie je veľmi aktívna na sociálnych sieťach. Avizované voľno, ktoré si užíva v kruhu rodiny poruší len málokedy a zrejme len vtedy, keď má čo povedať. A dnes má na to určite veľký dôvod. Jej jediná dcéra Lola oslavuje svoje šestnáste narodeniny. Slávna mama jej venovala dojímavé vyznanie.

Pre každú mamu patrí deň, keď priviedla na svet svoje dieťa, medzi tie najdôležitejšie v živote. Dnes si aj popová diva spomína na chvíle pred šestnástimi rokmi, keď sa jej narodila prvorodená dcéra.

Rodičovské puto

Lolu, ako svoju dcéru familiárne oslovuje speváčka má so svojim bývalým partnerom Matejom Homolom. Veľkú lásku napokon neudržalo pohromade ani puto v podobe dcéry a ich cesty sa rozišli. No ako rodičia sú stále v kontakte a zdá sa, že majú medzi sebou nadštandardné vzťahy.

image

Aj napriek rozchodu ako rodina držia spolu.

Instagram/Dara Rolins

Krásne vyznanie

Z Laury je dnes už slečna a to, že čas neúprosne letí si uvedomuje hlavne pri pohľade na svoju dcéru aj Dara: „Dnes podvečer som pred 16 rokmi priviedla na svet Lolu. Malý zázrak. Resp. veľký! Povedala by som, jeden z najväčších:). A od tej chvíle už nikdy nič nebolo ako pred tým. Môj život sa vďaka nej začal uberať cestou, na ktorej mi robí už roky tú najlepšiu spoločnosť. A aj keď jej stále dokola spievam "Lola, ďaleko mi neuleť", mám pocit, že sa mi každý rok tak trošičku vzďaľuje... Aj keď je stále moja a máme ten najkrajší vzťah aký som si len mohla priať, rastie. Dospieva a tá potreba, mať ma nablízku, celkom prirodzene stráca na intenzite. Myslela som si, že sa s tým postupne naučím žiť, ale na niektoré veci sa zvyká ťažko. A aj keď mi z toho býva často smutno, moja láska k nej ma robí tou najšťastnejšou mamou pod slnkom:)! Loli, som pyšná že si moja, že si NAŠA, že si presne taká, akú som si ťa vysnila. Máš fantastickú rodinu, ktorá za teba dýcha a bude ti vždy nablízku, pripravená pomôcť a podržať ťa, no matter what!“ Krásne slová plné lásky, ale zároveň jemnej nostalgie pochopí každá mama.

image

Na koncerte si zaspievala aj s dcérou Lolou.

Instagram/Dara Rolins
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:49