Z Moniky bola nádherná nevesta.Instagram/Monika Szabo
StoryEditor

Markizácka herečka má už druhú rozprávkovú svadbu za sebou. Bola z nej nádherná nevesta

24.03.2024, 14:00
Celebrity

Herečka Monika Szabó (31) si to po svadobnej generálke spred pár mesiacov včera zopakovala „na ostro“. Už po druhýkrát povedala svoje áno manželovi Dominikovi. Dvadsiaty tretí marec 2024 sa tak pre nich oboch stal jedným z najdôležitejších dní v živote.

Monika a Dominik si svadbu užili v luxusnom tatranskom hoteli, pretože práve hory sú to, čo ich oboch spája.

Prvá svadba

Monika s Dominikom mali civilný sobáš pred pár mesiacmi. Malo ísť len o akúsi formalitu, no napokon z toho už vtedy vznikla oslava lásky, za prítomnosti viacerých hostí. „Mal to byť len civilný obrad.. “povinná jazda” - prvý krok k tej veľkej svadbe, ktorá nás čaká v marci. Podpíšeme papiere a ide sa domov. Ale prišlo uvedomenie.. pre nás je to predsa veľký krok! Pre nás, pre naše deti, našu rodinu.. pre babičky, ktoré s nami nevycestujú v marci do Tatier. A tak sme z tejto “povinnej jazdy” spravili neodmysliteľnú súčasť toho, čo vo výsledku spečatí našu lásku, našu rodinu.. oslávili sme to s našimi najbližšími a bolo to magické!“

Tatranská lovestory

Druhýkrát sympatická herečka povedala svoje áno manželovi Dominikovi priamo v Tatrách, ktoré sú podľa jej slov pre nich oboch akousi srdcovou záležitosťou. Práve v jednom z hotelov si užili veľkolepú oslavu v spoločnosti svojich najbližších. Monika stavila na elegantné šaty a jednoduchú vizáž, vďaka čomu vyzerala skutočne nádherne.

image

Mladomanželia zvolili originálnu výzdobu.

Instagram/Monika Szabo
image

Na svadbe nechýbala ani Silvia Kucherenko.

Instagram/Monika Szabo
image

Svadobčania sa zabávali v jednom z tatranských hotelov.

Instagram/Monika Szabo
image

Vyzerá to tak, že sa všetci výborne bavili.

Instagram/Monika Szabo
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:54