Agáta odchádza zo súdu, kde sa riešila striedavá starostlivosť.profimedia
StoryEditor

Hanychová sa rozhodla pre skrášľujúci zákrok. Doktorka jej dala okmažitú stopku!

21.03.2024, 12:26
Celebrity

Agáta Hanychová (38) na seba rada púta pozornosť a inak tomu nie je ani tentokrát. Brunetka sa rozhodla, že sa chce dať vylepšiť. Rozhodla sa, že sa jej nepáčia padnuté viečka a rozhodla sa to riešiť invazívnou operáciou. Lenže prišiel problém.

Bývalá modelka a influencerka Agáta Hanychová už má za sebou niekoľko drobných zákrokov, ktorými sa rada chváli. Nechala si zväčšiť pery a pravidelne chodí na botox, ktorý považuje ako prevenciu pred vráskami. Tentokrát sa rozhodla, ale podstúpiť oveľa závažnejšiu estetickú úpravu. Plánovala úpravu viečok. Problém nastal, keď jej vyšetrili krv. 

Keď brunetka dorazila na kliniku, tak sa nestačila čudovať: "Musela som operáciu viečok odložiť, pretože mi namerali veľmi vysoké hodnoty CRP," povedala Agáta extra.cz. Vysoké CRP hodnoty sú zápalové faktory v krvi, ktoré sa liečia antibiotikami.

Tak sa brunetka musela uspokojiť s jemnejšou estetickou úpravou. Nakoniec trvala na úprave pier. „Takže, keď už som na klinike, tak som ich aspoň ukecala, nech mi pichnú pusu. Pozrite, to nie je filter, ale moja veľká pusa. A ja dúfam, že sa uzdravím, budem môcť ísť na viečka a nebudem vyzerať ako žaba,“ pochválila sa.

Trojnásobná mamička si, tak musí na vysnívaný zákrok ešte počkať.

image

Agáta už stihla nafotiť veľkonočné zábery.

aah

VO VIDEU SA POCHVÁLILA ZA KOĽKO PREDALA SVADBU!

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:59