Vilém Šír má za sebou tretí vážny rozchod.Profimedia
StoryEditor

Bývalý frajer Dankovej Šulíkovej je opäť slobodný. Skrachoval mu vzťah s touto kráskou

18.03.2024, 13:35
Celebrity

Zbohom si dali tanečník Vilda Šír a jeho dnes už bývalá partnerka Veronika Přikrylová známa ako Veve z prvej série Survivor. Šír randil kedysi aj s krásnou misskou, ktorá teraz tvorí pár s Andrejom Dankom.

V šoubiznise sa kopia rozchody. Potom, čo sa minulý týždeň prevalil krach vzťahu herca zo seriálu Dunaj Jakuba Jablonského a Kristíny Spáčovej, sa najnovšie potvrdili informácie o ďalšom rozchode. Zbohom si dali český tanečník Vilém Šír a jeho dnes už bývalá partnerka Veronika Přikrylová alias Veve. Pár tvorili necelé dva roky. Aj keď všetko bolo na začiatku ich vzťahu slnkom zaliate, prišiel nečakaný koniec.     

Ako sa najnovšie ukázalo, až také ružové to zrejme už dlhšie nebolo: „Mrzí ma to, ale je to pravda. Bohužiaľ, niekedy to život tak vymyslí. Láska je jedna vec, ale musí to fungovať aj organizačne. A keď to tak nie je, tak láska nestačí. Je to čerstvé, rozišli sme sa minulý týždeň. Bolo to rýchlejšie, ako poskladať zostavu tanga," prezradil teraz pre Markízu

Tanečník sa vyjadril, že si netrúfa povedať či ostanú s Veve v aktívnom kontakte ako kamaráti: „Neviem. Ona má toho veľa, študuje medicínu. Ja teraz tancujem v Let’s Dance a všeobecne mám toho veľa. A udialo sa to tak strašne rýchlo, že vlastne neviem. Mal som narodeniny, zablahoželala mi, ale nič viac,“ 

Nadaný tanečník Vilém Šír už randil s viacerými známami kráskami. Po boku mal súťažiacu zo šou Love Island, Nikol Treterovou a aj aktuálnu partnerku Andreja Danka, missku Sylviu Šulíkovú. Teraz mu to tretíkrát nevyšlo. 

FOTO S BÝVALÝMI FRAJERKAMI V GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:02