Agáta bola s Jakubom Prachařom zamilovaný pár. Dvojica má dcéru, ale po rozchode ich vzťah škrípe.Archiv MAFRA
StoryEditor

Agáta Hanychová opäť šokuje: Prachař ako otec ich dcéry vraj neobstál!

21.10.2022, 15:16
Celebrity

Dvojica svojho času zažívala obrovskú lásku, ale ich vzťah dlho nevydržal. Agáta Hanychová, ktorej už došla trpezlivosť s Jakubom Prachařom, s ktorým má dcéru Miu sa rozhodla o expartnerovi povedať aký je otec. Agáta na svojom Instagrame povedala, aké jej herec robí naschvály, ktoré ju vytočili, a tiež sa otca svojej dcéry nebála počastovať naozaj škaredým slovom. Z lásky ostali už dávno len ruiny.

Agáta Hanychová má dve deti, tretie čaká s Jaromírom Soukupom. Staršieho syna Kryšpina vychováva s Mirkom Dopitom, s ktorým vychádza jedna radosť. Avšak vzťah s otcom dcéry Mii, hercom Jakubom Prachařom, je na bode mrazu. Modelke sa rozhodla bojovať po svojom a začala "prať špinavé prádlo".

Otca neuvidí

Striedavá starostlivosť ju vraj ničí a rozhodla sa, že na Instagrame otvorí tému striedavej starostlivosti: „Ach, zase na štyri dni bez nej. Nenávidím striedavú starostlivosť a obzvlášť, keď musíte dať dieťa na termín a viete, že otecko je na Maledivách a Mia bude s pestúnkou alebo babičkou a vy s tým nemôžete urobiť vôbec nič," začala zúfať. Celú záležitosť sa rozhodla zdieľať s fanúšikmi v živom videu na svojom profile: „Keď nie je váš partner bezdomovec, tak striedavú starostlivosť dostane každý. Je to strašné, nás matky to ničia a otcom je to väčšinou jedno. Robia to často len preto, aby nám matkám ublížili, pretože sú asi nevyrovnaní s rozchodom," začala opisovať problémy s bývalým partnerom Jakubom Prachařom.

Neuvidí ju?

Jej dcéra vraj namiesto času s otcom trávi dni s pestúnkou: „Vytočilo ma, že otecko Mii je na Maledivách, má ju na štyri dni a z tých dní ju uvidí len dve hodiny v sobotu. Rešpektujem, že je to jeho čas, aby bol s Miou, ale keď je ten otec, ktorý sa o ňu má podľa súdu starať, tak by nemal práve opúšťať Česko. Miu sme odovzdávali pestúnke, proti ktorej všeobecne nič nemám, ale fakt ma to nasralo," hovorila so Agáta so slzami v očiach s tým, že je veľmi ťažké striedavú starostlivosť zrušiť. Preto sa snaží zmieriť s tým, že to skrátka musí vydržať, hoci jej to Prachař vôbec neuľahčuje. „Mrzí ma to, ja som doma a on to veľmi dobre vie. Ja mu píšem, že mi ju môže dať, ale nikdy sa to nestalo. Radšej ju dá pestúnke ako vlastnej matke a je to len o naháňaní pinďurov tu tých chlapov, sa ktorými sme sa rozviedli. Mohla by som ho nahlásiť, že je mimo Česka, ale nie som idiot a nechcem mu robiť peklo," vysvetlila svoje emócie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 12:32