Hanychová čaká so Soukupom už tretie dieťa.Archiv MAFRA
StoryEditor

Na Hanychovej Soukupa si brúsi zuby táto preplastikovaná blondína. Keď im to nevyjde má sa jej ozvať!

19.10.2022, 11:19
Celebrity

Pred niekoľkými mesiacmi obrátili český šoubiznis naruby modelka a influencerka Agáta Hanychová s biznismenom a šéfom TV Barrandov Jaromírom Soukupom. Brunetka si s pracháčom padli do noty a svoj vzťah veľkolepo po krátkom randení zverejnili. Agáta už s podnikateľom čaká svoje tretie dieťa. Každé má s iným mužom. Do ich čerstvého vzťahu sa však začala montovať vyzývavá fitneska a Soukupovi posiela odkazy.

Len nedávno Agáta Hanychová, dcéra herečky Veroniky Žilkovej vydesila svoje fanúšičky, keď vyplávalo na povrch, že je pre krvácanie v nemocnici a jej tehotenstvo je ohrozené. Lekári jej naordinovali pokoj, musela ležať a dokonca so Soukupom prerušili nakrúcanie ich spoločnej šou Agáta Jaromíra Soukpa. Táto relácia, ale príliš neohúrila. Na platforme ČSFD.cz ohodnotili diváci šou na žalostných 10 percent. Agáta sa teraz ako-tak spamätala z pobytu v nemocnici a už musí čeliť ďalšej hrozbe. Na otca jej nenarodeného dieťaťa si brúsi zuby silikónová blondína Zdeňka „Lulu“ Černá, ktorá žije v Nemecku. Blond sexbomba mala byť pred časom spájaná s MMA zápasníkom Karlosom Vémolom. Teraz si vyhliadla práve Soukupa. Cez sociálnu sieť odkázala, že i keď s Agátou čakajú dieťa je presvedčená, že ich vzťah nevydrží. Potom sa jej má ozvať. 

Bývalá škandalistka Agáta Hanychová čaká už tretie dieťa. Syna Kryšpína má s hráčom amerického futbalu Miroslavom Dopitom a dcéru Miu s moderátorm a hercom Jakubom Prachařom. 

 

Foto sexbomby nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 23:33