Adriana Sklenaříková sa vyznala, že dcéru chcela mať skôr.
StoryEditor

Dcéra Adriany Sklenaříkovej rastie ako z vody. Pozrite sa na tú hustú hrivu a krásnu tváričku

07.09.2022, 14:10
Celebrity
Naša svetovo úspešná modelka Adriana Sklenaříková (50) je mamou krásnej dcérky Niny. Dievčatko bolo vymodlené. Modelke sa totiž dlhšie nepodarilo otehotnieť a s aktuálnym manželom Aramom Ohanianom skúsili vraj aj umelé oplodnenie. Blondínka nedávno prezradila, čo ju na tom všetkom trápi. Práve to, že rodila tak neskoro, je Adrianinou nočnou morou. „Nemám rada plynutie času, pretože voči svojej dcére som stará matka. Chcela by som pri nej vydržať čo najdlhšie,” povedala pred pár dňami pre francúzske Nous Deux. Netajila úzkosť z toho, že nebude môcť byť po dcérinom boku, aby ju sprevádzala vo všetkých kľúčových fázach jej života. 

Nevyšlo to

Prvýkrát bola modelka vydatá za francúzskeho futbalistu Christiana Karembeou, toto manželstvo bolo bezdetné. Dvojica sa v roku 2011 nečkana rozišla. Adriana neskôr povedala, že už od roku 2005 sa s Karembeuom vídavala len zriedkavo, majú iné potreby a ich životy sa uberali odlišnými smermi. Kráska neostala dlho sama. Chvíľku nato jej do života vstúpil úspešný marocký podnikateľ. 

Život ako z rozprávky

Šťastie našla Adriana po boku biznismena, marockého emigranta Arama, ktorý podniká v Maroku a blondínka sa tam nakoniec z Francúzska aj odsťahovala. V Marakéši si vychutnáva teplé podnebie a naplno sa venuje malej Ninke, ktorú pred pár dňami so začiatkom školského roka vyprevadila do škôlky. Deň pred tým sa, ale ešte stihli vyšantiť na pláži.  

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 06:57